reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia gratuluje sliczny chlopczyk! Jak przeszlas cc bo wiem ze poprzednie mialas naturalnie i chcialas teraz cc.No i jakie imie zostal Ignas?

Millo gratuluje a Ty jak sie czujesz? Duza dziewczynka z Inki;-)

Zonami przyrostc 170 % bardziej chlopczykowy wg mnie ale najwqzniejsze ze rosnie i ciaza sie rozwiaj .
Ja mialam przyrost 280% a Airfix 270%

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz przeczytalam że w tych dwóch dobach przyrost był 180 a w następnych może być 220 a może być 140. Więc to chyba naprawdę nie ma znaczenia.

Zonami jeśli chodzi o bliźniaki to nie chodzi o przyrost a o betę ponad norme. Przyrosty mogą być różne. Dużo o tym czytałam jak wyszło ze u mnie taki przyrost.
Jak jest skala do np 150 a ma się w tym dpo więcej to wtedy wskazuje na bliźniaki. Pytałam nawet gin i ona owszem przyznała racje ale tez ze są wyjątki jak zawsze.
Co do badan to są faktycznie prowadzone i link wklejałam nawet.
Ale tu chodzi właśnie o ta wcześniejsza betę bo później ona się może wahać. Ja robiłam w 9 i 11 dpo. Jak mi cień wyszedł bo jednak bałam się poronienia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A to widzisz ja pierwsza betę robiłam dopiero w 15dpo.dobra koniec tematu bo na początku się ucieszyła że jednak o 60 procent większy przyrost niż z synem. Podejrzewam że jakbym zrobiła w sobotę to znowu by inny przyrost wyszedł. Myślę czy nie opuścić to forum bo zamiast cieszyć się ciąża to kombinuje. Zaraz się zacznie teoria ramziego potem nub to chyba nie na moje siły. Trzymam kciuki za wszystkie mamusie i staraczki :)

Hehe Zonami racja idzie to godzinami analizować. Ważne ze wysoki przyrost. Majorcia chyba na początku miała pow 200% a w innych dniach już mniejszy dlatego ta teoria myśle ze tylko na początku ma faktycznie jakieś podłoże a tal to 50/50.
Z teori ramzi tez mi córkę wróżyło także wiesz.... nie ma co się nakręcać naprawdę.

Dziewczyny od którego tc miałyście skurcze Braxtona? Bo wiecie co myślałam ze rano to jednorazowy wybryk i złe może poczułam ale nie. U mnie już twardnieje brzuch. Mega szybko. Z synami tez miałam szybko ale nie aż tak. Oj ciężko będzie wyrwać mi do końca. Już mam niepotrzebnego stresa. Dobrze ze w pon wizyta

reklama
Zonami dokladnie tu chodzi o ten puerwszy przyrost bety ja badalam w 10 i 12 dpo.Wartosci byly niskie jeszcze.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry