@Majorcia dziękuję, teraz już tylko wystarczy dotrzymać w dwupaku do terminu [emoji110][emoji123]
Niestety między mną a mężem nie ma zgodności co do imienia
typowe Mnie bardzo podoba się Adam a mężowi Jan, więc krakowskim targiem będzie pewnie Piotr
Dla córeczki mieliśmy więcej czasu na wybór imienia... na dogadanie się. No zobaczymy [emoji5]️
@Kinga_1 dziękuję [emoji5]️ oby już nic się nie zmieniło hehe choć wiem, że wszystko może się stać [emoji7]
Co do wróżb, to tak jak Ci pisalam, że trzeba być świadomym że wróżba może okazać się inna niż chcemy i trzeba umieć potem z nią żyć. Więc Kingo postaraj się zapomnieć i podążaj dalej za swoim celem [emoji170]
@Marzycielka86 a miałam nadzieję, że ciebie ospa nie dopadnie... W tamtym roku córka mojej kuzynki zachorowała na ospe a ona nigdy jej nie przeszła i nie zaraziła się od niej, dlatego wiedziałam że jest to możliwe. Szkoda, trzymaj się dzielnie, będzie ciężko przetrwać, poproś kogoś o pomoc chociażby w tym aby dostarczał wam jedzenie. Będzie dobrze [emoji110]
P. S. Jakby co to mam namiar na świetnego endo~gina w Krk (tylko nie wiem czy mieszkasz w okolicy?)
@leeleeth współczuję jak nie wiem co [emoji53] jak do tego doszlo? Oby infekcja szybko zeszła. operacyjne chcą ściągac płyn z jądra? Czy co?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom