reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to dobra passa nastała:) super dziewczyny![emoji4] Biedronko czekamy na potwierdzenie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa u Was miała być córka i tyle [emoji6] ciekawa jestem jaka niespodziankę będziesz miała przy porodzie. Wiesz co żałuje ze chciałam znać płeć, tak do końca bym miała nadzieje na córkę ale z drugiej str przygotowana i tak na syna bym była. Ale zaś te teksty rodziny ze musi być córka itd to odpuściłam w sumie dlatego.
Kinga sudafed ale tylko czerwone opakowanie bo tam jakaś superakcja jest co wysusza śluz jest dziewczynkowy. Owszem kobiety tez stosowały ale już zrezygnowały i stosuja na alergie w celu wysuszenia. Do nosa to nie wiem czy to samo działanie.
Duphaston nie zaszkodzi sama brałam pare dni po owu bo miałam pare sztuk a gin mi zaleciła po teście pozytywnym dopiero a miałam stresa po poronieniach wiec szybciej wzięłam.
Odnośnie wizyty to napewno coś było między nogami. Ja i gin to widziałyśmy i stwierdziliśmy ze to chłopak skoro na prenatalnych tez lekarz myslal ze chłopczyk. Ale ja czekam wiadomo na połówkowe bo dla mnie to musza i być jajka i siurek [emoji6] nie powiem, liczę na 1% cudu ze jednak to coś to nie był penis Haha
Zonami!! Wiedziałam ze to ciąża, ogromne gratulacje! Obawy są sama mam do teraz, to niestety nie mija po takich przeżyciach człowiek się boi. Ale super piękna i gruba krecha [emoji7]
Super przygotowania, życzę upragnionej córeczki bo mega dużo zrobiłaś!
Leeleeth co do kp to tak nie możesz mięty pieprzowej tylko Ew jedna filiżankę. Vitex możesz ja brałam pare cykli. Wapno magnez tez można ale ja zrezygnowałam za rada Atomic. Fibre tzn błonnik w kapsułkach przed posiłkami tłustymi aby zmniejszyć wchlanalnosc.
Co do męża: OLE, lukrecja (ale obserwuj bo może powodować nadciśnienie) i szyszki jak najbardziej. Mag i Calcium tez jak uważasz może wzmocnić i Atomic tez pisała ze wg uznania. Żurawina albo lukrecja bo rozrzedzają krew. Ponizej 35 rz żurawina powyżej 35 rż lukrecja dla facetów. Wit C tez jak chcesz ale jak bierze OLE to nie wit C.
Dla ciebie oczywiscie mogą być jeszcze zakwaszacze czy leki zyrtec na alergie w celu wysuszenia. To samo działanie na wysuszenie nasienia u mężczyzny zadziała sudafed przed starankami ale nie pamietam ile h dokładnie
Marzycielka kciuki za dobr wyniki!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama też tak myślę że córeczka musiała być po prostu z nami, po mimo tyłu teorii :) cieszę się że jest i fajnie że to ona [emoji7]
Nie znanie płci jest mniej stresujące niż jej znanie [emoji106]
Może przy 4 dzieciatko tak zrobicie :)
Marzycielka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Biedronka aby i u Ciebie była ciąża [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Zonami - gratuluję ! Wiedziałam :D , hyhy z tego musi być córka ;),

Marzycielka- kciuki za badania,

Biedronka- testuj kochana twoja kolejka na dwie krechy :D

Kciukiii

Imama - co ty ja się nastawiam.na styczeń aż tak płodna nie jestem żeby z 1 razem.zajsc [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przepraszam że nie odpisze każdej. Nie jestem na biezaco:( Imama - gratuluję synka. Po twoim przykładzie nie wierzę w żadne planowanie płci. Będziesz miała trzech cudownych Muszkieterow w domu. Dzisiaj byłam nieoczekiwanie na usg u tego buc co nie chciał ostatnio nic mi powiedzieć o płci... Ponieważ bolała mnie nerka i zrobił łaskawie usg. Na szczęście wszystko ok. Poprosiłam by sprawdził płeć. Powiedział że widzi dziewczynkę!!!! Drugi lekarz mi to powiedział więc jestem mega szczęśliwa. Nie potrafię opisać tego co czuje.... Mam ochotę pochwalić się całemu światu. Jestem cała w skowronkach. Życzę każdej z Was by doświadczyła tak cudownego spełnienia swojego marzenia odnośnie płci. Bardzo Wszystkie pozdrawiam i bardzo Wam dziękuję za wsparcie w trudnych dla mnie momentach. Pamiętam jak dziś gdy płakałam po NOCACH-GDY test wyszedł pozytywnie. Moja Wpadka okazała się spełnieniem mojego marzenia. Buziaki dla Was :*:*:*:

Biedronka, trzymam moooocno kciuki aby @nie przyszła.a pozytyw na teście ovu dobrze wróży ;)
Ana87, gratuluje córci. Fajnie ze po raz kolejny raz ptwierdzona.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ana87 z całego serca Ci gratuluje! Bardzo Ci kibicowałam od początku i cieszę sie z Tobą. Nie zostawiaj nas tylko wpadaj pochwalić sie jak Malutka rośnie, podsylaj pinkbabydust [emoji6]
My tu w większości bardzo chętne [emoji23]

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym przeżyć to co Ty teraz przezywasz, cała sobą pragnę córki [emoji55]

Dziewczyny czy saw palmetto tez powinnam brać?
No mowie, ze siedzę i czytam swoje notatki, zamykam notes i nic nie ogarniam. [emoji35][emoji24]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Dziewczyny to są moje wyniki, co myślicie o nich?

Załączniki

• Screenshot_2017-11-20-20-05-17.png
    Screenshot_2017-11-20-20-05-17.png
    100,2 KB · Wyświetleń: 91
  • Screenshot_2017-11-20-20-05-03.png
    Screenshot_2017-11-20-20-05-03.png
    86,1 KB · Wyświetleń: 89
Do góry