Imama 100% gwarancji nigdy nie mamy tylko zwiększamy szansę na upragniona płeć myślę że miałaś mieć jeszcze synka Ja wiem dzisiaj że gdyby moja córcia by się urodziła jako druga w kolejności to pewnie nie było by na świecie moich dwóch synów a tak cieszę się bardzo że ich mam wszystkich więc jak to mój m mówi co komu pisane Może jeszcze nic stracone i albo twój synuś to córcia albo jeszcze Ci się trafi córeczka jesteś młoda nigdy nic nie wiadomo Imama a kiedy masz oliwkowe bo mi gdzieś umknęłoMarzycielka faktycznie tez się aż tak nie znam ale tsh wydaje się za wysokie. Majorcia pewnie by wiedziała
Estradiol dość niski ale przy clo jest sztucznie podnoszony wiec wątpię żeby to miało wpływ.
Leeleeth Saw Palmetto niestety nie można przy kp. Ja brałam dopiero jak przestałam karmić
Ana87 super, wiedziałam ze będzie córka! Ah sama bym chciał to przeżyć ale jak sama stwierdziłas w te planowanie ciężko wierzyć jak się dużo zrobiło a siurek z tego wyszedł
U mnie z tym ze jakbym nic nie zrobiła to jestem pewna ze i tak syn i bym narzekała. A tak No mogę ponarzekać ze mi poprostu nie pisane...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: