reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka faktycznie tez się aż tak nie znam ale tsh wydaje się za wysokie. Majorcia pewnie by wiedziała
Estradiol dość niski ale przy clo jest sztucznie podnoszony wiec wątpię żeby to miało wpływ.
Leeleeth Saw Palmetto niestety nie można przy kp. Ja brałam dopiero jak przestałam karmić
Ana87 super, wiedziałam ze będzie córka! Ah sama bym chciał to przeżyć ale jak sama stwierdziłas w te planowanie ciężko wierzyć jak się dużo zrobiło a siurek z tego wyszedł
U mnie z tym ze jakbym nic nie zrobiła to jestem pewna ze i tak syn i bym narzekała. A tak No mogę ponarzekać ze mi poprostu nie pisane...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama 100% gwarancji nigdy nie mamy tylko zwiększamy szansę na upragniona płeć myślę że miałaś mieć jeszcze synka Ja wiem dzisiaj że gdyby moja córcia by się urodziła jako druga w kolejności to pewnie nie było by na świecie moich dwóch synów a tak cieszę się bardzo że ich mam wszystkich więc jak to mój m mówi co komu pisane Może jeszcze nic stracone i albo twój synuś to córcia albo jeszcze Ci się trafi córeczka jesteś młoda nigdy nic nie wiadomo Imama a kiedy masz oliwkowe bo mi gdzieś umknęło

Ostatnia edycja:
reklama
Majorcia wieczorem będę miała namiary na dobrego endokrynologa ale boję się że nie będzie chciał mi dac nic na zabicie a Gino-endokrynologa w mojej okolicy nie ma musiałabym dojeżdżać po 100 km w jedną stronę.

No mi tez moja gin po poronieniach sprawdzała tsh i właśnie mówiła ze powinno być 1-1,5. Ale tez na tym się nie znam bardziej.
Majorcia tez myśle ze to co pisane to nie zmienimy. I zgadzam się miałam bym dwojke napewno. A tak i tak jak patrzę na mojego syna to cud malina i chce się ich więcej [emoji170] narazie na tym koniec ale kto wie. Przykro mi tylko naprawdę jak dziewczyny na IG próbują po 5-6 dzieci i maja same córki bądź synów. Niektórzy porostu nie będą mieli i tyle. A tez znam dużo osób co moz i by chciało trójkę ale się bali właśnie ze będzie znów ta sama płeć.
Połówkowych nie mam jeszcze ustalonych. Teraz 27 kontrola tego mojego bolącego brzuszka. Wiec pewnie tylko szybkie usg. A wtedy typowo pewnie termin mi zrobią i będę wiedziała na 100%
Marzycielka powiedz ze już starasz się rok i nie umiesz zajść w ciąże. wątpię żeby tak to olał. Ale różni lekarze. Ja jak z sercem moim byłam to tragedia jaki lekarz aż wole już nie pisac.
Maziajka jesteś tu jeszcze? Bo nurtuje mnie ta Bakusiowo [emoji85][emoji23] ze oni w 17 tc widzieli siurka, ma jakieś foto gdzieś? Nie wiesz. Boże człowiek se wkręca niemożliwie.

Marzycielka, ja również leczę tarczyce i staram się żeby tej oscylowało w granicach 1,5. Dobrze ze planujesz wizytę u dobrego endokrynologa.
Biedronka, który dzisiaj dc? Mam nadzieje, ze póki co wszystko OK? [emoji12]

Gosica dzięki, że pytasz ;)
31 dc okresu nie ma, ale temp spadła ale dziś mogła być zaburzona bo glowa mnie bolała wczoraj i zimnice mialam spalam w dresie i leginsach pod kołdrą i dalej zimno haha

reklama
Aż sprawdzilam swoje tsh jakie miałam przed ciążami, przed pierwszą ciążą miałam 2,10 a przed drugą 2,31. Nie miałam problemów z zajściem w ciążę. Nie sugerowałbym się tym co piszą ludzie w internecie.
Marzycielka w pierwszej kolejności pójdz do gina, i pokaż mu wyniki, on coś już powie, i gdy stwierdzi że tsh jest zbyt wysokie on też może wypisać ci receptę lub powie konkretnie abyś udała się do endo.
U mnie wczoraj pojawila się zgaga [emoji52] dajcie spokój, teraz będzie coraz gorzej...
Po pierwszym noworodku stwierdziłam że teraz bardzo potrzebuje kołyski na kółkach i taka zakupiłam [emoji16] jestem mega zadowolona bo będę mogła wozić bobasa wszędzie za sobą po domu hihi i mieć wolne ręce. Oraz nje martwić się czy czasem starsza siostra coś nie kombinuje przy dziecku :)
@Millo urodziłaś?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry