reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kati mogę mówić tylko na swoim przykładzie bo badań żadnych nie czytałam odnośnie cukrow, ja cukrow nie jem bo nie lubię i mam dziewczynkę :) i drugie baby w drodze ale nie wiem na 100 dokładnie jakiej płci [emoji41] będę mieć świąteczną niespodziankę [emoji7][emoji319][emoji320][emoji322][emoji170][emoji178]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki czytam Was codziennie ale nie mam ani nic mądrego do napisania a i samopoczucie kiepskie, zdrówko siadło, już jest dużo lepiej został mi tylko nos w niedyspozycji:( A propos nosa to jakiś czas temu któraś pisała że sudafed jest "dziewczynkowy"?? Używam co prawda innego sprayu ale substancje czynna ma identyczną z resztą chyba jak każdy spray do nosa. Ale bez tego nie jestem w stanie oddychać:( poza tym w tym cyklu suplementuje się Wit B6 bo ostatnie cykle faza lutealna 10 dniowa była. Wiem że Wit B6 to raczej też na dziewuszke (choć za radą Imamy że nie do końca to wzielam) ale zobaczę ten cykl czy pomoże jak nie to odstawie. Boję się że jeśli nawet zajde to zaraz poronie. Mam duphaston 2 opak jeszcze po ciąży z córką więc może będę brała zaraz po owu w cyklu starankowym co Wy na to? Co prawda styczeń jeszcze trochę ale ja już muszę mieć plan i wiedzieć co robić:)

Imama, odnośnie Twojej wizyty ostatniej u gin. Jak to nie było nie widać? Tzn.ze dzidzia odwracala się pupą czy nie było widać siusiaka? No dajesz mi jeszcze nadzieję w planowanie:)

Kitqa, z tym mobbingiem w pracy jak ja Cię rozumiem... dlatego albo kolejna ciąża albo zmiana pracy bo tam wracać nie chce nigdy!

Zonami, potwierdzam słowa dziewczyn- pozytyw na teście owu przed @ to ciąża:) też tak mialam:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka to tak jak my, 4 cykle za nami. 5 szczesliwy :tak:
Dziękuję dziewczyny za kciuki, pozytyw :szok: i to nie taki jak miałam przy biochemicznej że po 15 min cień cienia tylko konkretną kręcha, 26 dc jutro powinnam dostać okres bo równo 2 tyg temu była owulacja.
Ale powiedzcie mi że wy też tak miałyście ja narazie w szoku czy dobrze zrobiłam czy sobie poradzę że po 6 latach znów w pieluchy i czy dźwignię gender disapointment?? Narazie mi się płakać chce!! Chociaż się cieszę oczywiście :yes::-D

Załączniki

• IMG_20171120_074257.jpg
    IMG_20171120_074257.jpg
    482,1 KB · Wyświetleń: 88
Zonami gratuluje !!!! Właśnie czekałam na wiadomość od Ciebie na pewno dasz radę i wszystko będzie dobrze. Na pewnie jednym z pierwszych uczuć jest strach ale to normalne. Faktycznie krecha solidna bo ja tez z tych które zawsze miały cień cienia napisz jak wyglądały twoje starania. Czy zadziałałas coś w kierunku płci ?

Zonami gratulacje!!! W końcu jakieś pozytywy i mam nadzieję że nas tu zarazisz!!:))
Nic się nie martw na pewno sobie poradzisz tego się nie zapomina:) A poza tym pomysl że Twój synek będzie miał swoją bratnią duszę. Brawo brawo brawo! Rewelacja! Jak ja uwielbiam dobre wieści z rana!;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zonami Yes! Yes! Yes! [emoji322][emoji312] gratuluję [emoji16]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry