reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama ja ogólnie jem mało,nieraz bez śniadania, raz bez obiadu, a nieraz i bez kolacji,nabiału nie jem jajka raz na 2 tygodnie a pieczywo muszę zmienic bo faktycznie jadłam białe. Diety dlatego żadnej nie robię.

reklama
Marzycielka to może za mało jednak jesz. Policz sobie w któryś dzień kcal i białko bo musisz mieć górne granice czyli 50-60 g protein jak i tłuszczy. I jajko raz w tyg a nawet lepiej dwa jeść. I nabiał niestety ale tez ważny z tego go pamietam to pełnotłusty.
Swaying under special circumstances Part 3 PCOS

Link do: Swaying under special circumstances Part 3 PCOS poczytaj sobie o tej diecie przy PCOS. Będziesz miła dietę dziewczynkowa ale typowo pod PCOS i powinno tez to poprawić plodnosc
Zonami No to czekamy na jutrzejszy test!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka i może faktycznie zbadaj krew i może do gin skoro przy clo tez to tyle trwa

Cykli z clo było 4 a wcześniejszych to nie wiem bo było to tak ze jak się uda to się uda ale ze się nie udawało zaczęłam brać clo i dalej nic.

Hallo :)

Przypadkiem wyłapałam pik wczoraj już mi ten test robiony o 14 wydawał pozytywny ale jak już zrobiłam drugi wieczorem to miałam jasność ze to jednak nie oczopląs [emoji14]

No więc zadziałalismy już wczoraj i będzie bez poprawek , mąż wypił 2 piwa , wziął ciepła kąpiel , trochę się bałam że za późno by było dziś wieczorem, bo plemniki 7-8h muszą się uzdatniac do zapłodnienia itp [emoji23], a pozatym miałam "dziewczynkowo" jeali chodzi o warunki , mniwj sluzu i nie bylo takiego bialka jajka To stwierdziłam że idziemy na żywioł ;).

Kati- te cukry to wcale nie tak źle rzucić tak czy siak , no dieta LE ma coś z tym wspólnego bo nie każą podjadac i o coś tam chodzi z tym poziomem glukozy ogółem mówiąc

Zonami- potwierdzam co piszą dziewczyny mi wyszedł owulacyjny przed okresem i byłam w ciąży :)

Naomi- Jak dasz rade, I wychowanie się nie gryzie z twoimi planami, pomysl czy dasz radę ,i też masz stres mniej bo już parke masz ;) , musisz sama wiedzieć czy chcesz większa rodzinę czy nie , ja chce mieć większą bo myślę o dzieciach żeby miały na kim polegać itp.

Marzycielka - to faktycznie musisz coś zmienić , witamina C pomaga plemnikom, A jeszcze jest ten specyfik salfazin , tylko to też może chlopczykowe być ? Pojęcia nie mam ja też w styczniu będę się starać ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

To Marzycielka trzymam kciuki za wyniki. Oby było wszystko Ok. Zawsze dobrze zbadać [emoji6]
Zonami czekam na pozytyw
Miciurka już o styczniu mówisz jak zaraz ciąża z tego może być!! Kciuki żeby zaskoczyło za pierwszym razem [emoji7]

reklama
Miciurka działaj dzisiaj, szkoda czasu :)
Obydwoje z mężem mamy baaardzo silne charaktery, często są między nami spięcia:) żadne nie ustąpi i mamy z tego córeczke :) także tu bym obalila teorie o charakterach, i dodatkowo przed ciąża z córką miałam megaaa stres w pracy... :( mobbing... I tylko ciąża wyciągnęła mnie z tego piekła. Także znowu u mnie teoria obalona.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry