Hallo
Przypadkiem wyłapałam pik wczoraj już mi ten test robiony o 14 wydawał pozytywny ale jak już zrobiłam drugi wieczorem to miałam jasność ze to jednak nie oczopląs [emoji14]
No więc zadziałalismy już wczoraj i będzie bez poprawek , mąż wypił 2 piwa , wziął ciepła kąpiel , trochę się bałam że za późno by było dziś wieczorem, bo plemniki 7-8h muszą się uzdatniac do zapłodnienia itp [emoji23], a pozatym miałam "dziewczynkowo" jeali chodzi o warunki , mniwj sluzu i nie bylo takiego bialka jajka To stwierdziłam że idziemy na żywioł
.
Kati- te cukry to wcale nie tak źle rzucić tak czy siak , no dieta LE ma coś z tym wspólnego bo nie każą podjadac i o coś tam chodzi z tym poziomem glukozy ogółem mówiąc
Zonami- potwierdzam co piszą dziewczyny mi wyszedł owulacyjny przed okresem i byłam w ciąży
Naomi- Jak dasz rade, I wychowanie się nie gryzie z twoimi planami, pomysl czy dasz radę ,i też masz stres mniej bo już parke masz
, musisz sama wiedzieć czy chcesz większa rodzinę czy nie , ja chce mieć większą bo myślę o dzieciach żeby miały na kim polegać itp.
Marzycielka - to faktycznie musisz coś zmienić , witamina C pomaga plemnikom, A jeszcze jest ten specyfik salfazin , tylko to też może chlopczykowe być ? Pojęcia nie mam ja też w styczniu będę się starać ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom