reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama odpoczywaj :-)

Gosica no to trzeba poczekać na okres wiem łatwo mówić ale w sumie też na okres czekam

Haha ja już na głos przy męzu mowie bedziemy mieli syna albo no czemu

my nie mozemy miec corki, chodze i gadam jak popier...... :-D tak jakbym wiedziala, przygotowuje obiad na jutro
papryka faszerowana kasza gryczana, juz nie wiem co gotowac :(

Ja mam tak samo...
Staram sie powstrzymać ale i tak czasem gadam cos takiego [emoji5]

Witam po weekendzie. Przeczytałam wszystko od czwartku :D
@Marzycielka86 zemu starania dopiero w marcu?
@Imama zapraszamy d Szczecina tutaj własnie mieszkam a w zasadzie zaraz pod Szczecinem.
@leeleeth dobrze zrozumiałam że Ty też szczecinianka???

Dziewczyny co to jest "hurry up" ?

Wiecie co ja to Wam zazdroszcze że w ciąży jesteście :) tym co sa oczywiście. U mnie planowana @ na 13.10. Przyjdzie na bank bo jak wspominalam byliśmy chorzy i zagrzybieni :p Owulacja jakoś w 13 dniu u mnie a w 11 dniu mam umówiona wizytę u gina to zobaczę jak to tam wygląda. Fajnie jakby owu była nie z tego jajnika z którego była pozamaciczna....

Tak ja ze Szczecina aktualnie jestem[emoji5]
A Ty gdzie mieszkasz?

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Bb_Anna, tak ja aktualnie czekam na @, potem biorę clo i odliczam dni do ovu. Marzy mi się aby mi się w końcu udalo w tym cyklu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dziekuje wam bardzo, no ja tak pislaam nie nastawiam sie za mocno, bo te 80 % to nic pewnego wiadomo, ale najwazniejsze ze zdrowe jest i wszystko ok,
moje starania? seksy czesciej niz przy chlopcach, dieta? wiecej nabiału niz przy chlopcach kwas foliowy pol roku i troche pokrzywy pilam i w sumie to wszystko w udanym cyklu, a maz imbir arginine i cynk to wsio.
@Imama nie doczytalam tyle, ze masz odpoczywac cos sie dzieje?
monia a jak u ciebie?
mikallo a ty znasz plec? ty chyba mialas tez nie dawno polowkowe co? jak u ciebie.
@ana. tak jestem juz po połówkowym i niestety mam do powtórki bo dzidzia nie chciała pokazać główki. Jezeli chodzi o płeć to bedzie synek tak jak chcielismy :D

Gosica a Twój mąż co łyka?

Ok, juz doczytalam OLE, lukrecja, szyszki :-D

Moj tylko wapn, magnez, zurawina z tabletek, plus dieta, piwo, gorace kapiele

A ze dzis mam szał bo meza siostra urodzila corke to kombinuje i mysle czy mu nie dolozyc czegos ale tez boje sie ze przesadzimy i nigdy tej ciazy nie bedzie

Dostalismy biokominek wlasnie wieszamy :-) mamy do niego olejek o zapachu lasu haha musze sprawdzic czy to dziewczynkowy olejek :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny
Pisałam tu kiedyś na forum. Mam syna i córkę. Oczywiście córka planowana już z forum. Teraz myśle o trzecim o chciałabym córeczkę ale nie jestem jeszcze pewna decyzji. Postanowiłam ze znów będę Was podczytywać. Już wiem co to hurry up ale co to jest j&d? Czy hurry up robi się zaraz po owulacji ? Wszystko się pozmieniało możecie mi podesłać stronkę gdzie są wszystkie zalecenia na dziewczynkę ? Ja tez służę pomocą - córka planowana z forum

Naomi ja czytam Genderdreaming i stad biorę "zalecenia" tutaj spis: Link do: The COMPLETE Index!!!
Hurry up stosuje się w dni płodne najlepiej po pozytywnym teście owu. A j&d to jump&dump i polega na podmyciu "usunięciu" zawartości czyli spermy zaraz (5-15 minut) po stosunku. A dlaczego nie chcesz stosować zaleceń z forum skoro masz już z tego córeczkę? Chętnie poczytam jak wyglądały twoje staranka [emoji6]

Biedronka, dokładnie tak jak piszesz. Poszłam na maxa, trochę sporo mezowi tego daje, ale w jego rodzinie jest duża przewaga chłopców wiec robię co mogę. Imama chyba dawała mezowi to samo i im się udało z ciąża.
Ja zaniechałem już z żurawina, gorące kąpiele mąż oastatnio bierze, chociaż nieregularnie.
Wiem ze lawenda jest dziewczynkowa, hmmm zapach lasu dobre pytanie...
Naomi_24, witaj ponownie! Nie bardzo kojarze nick chociaż podczytywalam forum jeszcze za czasów Piranhi. Oj tak, wiele się zmieniło. W sumie dzięki Imama trochę zmodyfikowalam swoją strategie, na początku bardzo wierzyłam w pH i stawiałam na to, teraz skupiam się na mężu i jego w głównej mierze suplementuje.
A możesz napisać o mogło sprawić ze doczekałam się córeczki? [emoji4]

Biedronka ja właśnie bałam się tej żurawiny. Bo nawet na urinal tabletkach żurawinowych pisze ze mogą uszkadzać plemniki itd i w zaleceniach Atomic są dla młodszych do 35 roku życia. Mąż ma wprawdzie 34 ale jakoś wolałam dać mu te OLE bo to wręcz może poproawic jakość nasienia. Nie straszę oczywiscie bo dużo dziewczyn daje męża ale ostatnio przewaga tego OLE jeszcze jak w styczniu zaczynałam suplementację to tak nie było a teraz to już naprawdę mega polecamy kest bo dużo udanych ciaz dziewczynkowych jest.

reklama
Do góry