reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciurka On ma teraz etap tylko mama.. i pierwszy raz idzie do przedszkola bo tak to ze mna w domu siedzial 3 lata.Nie pasuje Mu lezakowanie 2h bo on szogun nie spi juz od 1.5 roku .. no i boi sie jak inne dzieci placza.
Co do seksów to my mielismy ok 10 dni przerwy bo meza nie bylo i dzien przed owu,w owu i dzien po.Tak naprawde to to bylo wszystko jaknajblizej owulacji bo na styk pękł pecherzyk co maz zdazyl przyleciec z delegacji a ginka mowila ze peknie najpozniej we wtorek a wytrzymał do czwartku:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka, dzisiaj mam21dc. Baby-comp pokazuje mi ze dzisiaj ovu. Wczoraj wydawało mi się ze miałam śluz przezroczysty. Temperatura dzisiaj spadła, może to jutro będzie ten skok loowacyjny. Kompletnie zgłupiałam, nie wiem czy sugerować się testami z zeszłego tygodnia-niektóre pokazały pozytywa, czy może lepiej patrzeć na komputer;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica na sluz napewno nie patrz bo suplementy i dieta zmieniają sluz. Ja w tym cyklu bede robic testy owu i zobaczy czy mi się pokryje z ovuview. A staranka juz w nastepnym cyklu, juz sie nie moge doczekac bo chcialabym zajsc szybko, nie czekac nie myslec

Andzelisia Twoje staranka tez czyta£am, znaczy widzialam foto z suplementami, mozesz byc spokojna duzo zrobilas, oczywiscue trzymam kciuki :-)

Apropos teorii czaszki : ) ten opis bardziej do mnie przemawia. A obok czacha mojego dzidziolka
emoji7.png
haha <smile>
1506347305-aaaaaa.jpeg
1506347546-aaaaaa.jpeg
A to mojego synia czaszka wydaje mi sie ze sa dosc podobne :-)
Andzelisia Twoje staranka tez czyta£am, znaczy widzialam foto z suplementami, mozesz byc spokojna duzo zrobilas, oczywiscue trzymam kciuki :-)
U mnie ma byc synek wiec na nic te staranka he he

reklama
Do góry