Miciurka a u mnie stara bida
a tak na powaznie to ostatnio chorobowo bo syn złapał zapalenie krtani i pozniej nas z mezem tez poskladalo.Normalnie glos stracilam..cos okropnego..no i balam sie kaszleć.Juz prawie zdrowa choc trzymalo 2 tyg.
Temat przedszkola na tapecie..od wrzesnia 3 raz zmieniamy:/ mam juz dosc.. mam nadzieje ze teraz jak od pazdziernika pojdzie najblizej domu i bez leżakowania to wkoncu Mu przypasuje i odetchne z ulga bo stres mnie wykonczy chyba.
Co do ciazy to w tej 2 mi ciezej.Brzuch mam taki jak na koncowce z synem..taka jestem ociezala choc musze przyznac ze nienajgorzej wygladam haha
Wyprawki w sumie jeszcze nie zaczęlam..jakos mam lenia takiego.Do szpitala nic..z higieny nic.. kurde a czas leci
no nienormalna..
W grudniu albo styczniu bedziemy zmieniac jezcze mieszkanie na wieksze pietro wyzej takze bedzie sie działo
a za miesiac wesele kuzyna i modle sie by zmiescic sie jeszcze w sukienke ktora kupilam
to tak w skrocie co u mnie
A Inka po zdjeciach z usg to klon mojego męża.Troche mi smutno bo oni w rodzinie maja wąskie usta i takie szerokie a ja zas mam duze i pelne..i tak chcialam dla Niej zeby jednak byla do mnie podobna ..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom