reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszłamama nie mam w pl zdj syna. A do niedzieli tu jestem. Wkleję w pon jak będę w de. Jeśli chodzi o odwrócenie to jedna to zasugerowała na fb ale to samo widziałam na monitorze bo wtedy już próbowałam określać. Znajome które do tej samej gin chodziły tez tak maja i inna tez ma z tym wypukłym właśnie na dole wiec może to w de maja takie usg. Tu wklejam znajomej co ma syna potwierdzonego bo jest w 30 tc.
1505215387-aaaaaa.jpeg
także tu takie są te nasze usg ze to na dole. A pytałam administratora i skoro to widzi gin na monitorze to nie może odwrócić i wydrukować.
Ana ja bym poszła! U mnie w 15 tc było super jajka i moszna z potty shot widać. Nie mam jak wkleić ale myśle ze widać to ładnie jak zrobi się dopochwowe.
Marzycielka racja pisałaś z tym ze może za późno [emoji6] a jak masz clo to w sumie najlepsze chyba co możesz dostać od gina.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama
@Mikallo najwazniejsze ze dzieciatkiem wszystko ok masz leki takze tez dobrze, no i badanie moczu zrobione, a teraz kiedy masz wizyte 5 .10? tez mam w domu brzdaca, wiec wiem ja to ciezko nie dzwigac.
@ASA915 no naszykowani na 100% ze to dziewczynka, bo lekarz prowadzacy tak mowil, a tu niespodzianka.
@Ana87 kciuki!!!!
@Marzycielka86 przykro mi ze sie nie udalo, mierz temp w pochwie jest bardziej wiarygodna mierzylam w ustach i w pochwie, lepiej w pochwie.

Ostatnia edycja:
Do góry