reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszłamama nie mam w pl zdj syna. A do niedzieli tu jestem. Wkleję w pon jak będę w de. Jeśli chodzi o odwrócenie to jedna to zasugerowała na fb ale to samo widziałam na monitorze bo wtedy już próbowałam określać. Znajome które do tej samej gin chodziły tez tak maja i inna tez ma z tym wypukłym właśnie na dole wiec może to w de maja takie usg. Tu wklejam znajomej co ma syna potwierdzonego bo jest w 30 tc.
1505215387-aaaaaa.jpeg
także tu takie są te nasze usg ze to na dole. A pytałam administratora i skoro to widzi gin na monitorze to nie może odwrócić i wydrukować.
Ana ja bym poszła! U mnie w 15 tc było super jajka i moszna z potty shot widać. Nie mam jak wkleić ale myśle ze widać to ładnie jak zrobi się dopochwowe.
Marzycielka racja pisałaś z tym ze może za późno [emoji6] a jak masz clo to w sumie najlepsze chyba co możesz dostać od gina.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama
@Mikallo najwazniejsze ze dzieciatkiem wszystko ok masz leki takze tez dobrze, no i badanie moczu zrobione, a teraz kiedy masz wizyte 5 .10? tez mam w domu brzdaca, wiec wiem ja to ciezko nie dzwigac.
@ASA915 no naszykowani na 100% ze to dziewczynka, bo lekarz prowadzacy tak mowil, a tu niespodzianka.
@Ana87 kciuki!!!!
@Marzycielka86 przykro mi ze sie nie udalo, mierz temp w pochwie jest bardziej wiarygodna mierzylam w ustach i w pochwie, lepiej w pochwie.

Ostatnia edycja:
Do góry