Mikallo
Fanka BB :)
Cos mi się poprzestawiało. To jutro od 12:00 trzymam kciukiMikallo : ) jutro mam wizytę, jutro
A moja córcia nie dostała się do przedszkola, mam doła z tego powodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos mi się poprzestawiało. To jutro od 12:00 trzymam kciukiMikallo : ) jutro mam wizytę, jutro
Nie muszę się umawiać, mogę iść kiedy chce poprostu wybiorę dzień w którym przyjmuje mój gin. W pon jadę nad morze wracamy w sobotę tak mysle że jakoś 3go lub 7 mego pójdę . To wtedy już chyba powinno coś widać.Kruszynka Ok 6 tc sie pojawia ale to różnie. Nieraz dopiero w 8 tc.
A umówiłas się już na wizytę?
Smacznego no piwko możesz warka zero % lub Lech free ja uwielbiam.Dziewczyny właśnie jem pomidory z jogurtem i szczypiorkiem jej jakie to pyszne.... przede wszystkim świadomość tego ze już mogę. Ziemiaki, banany i pomidory idą u nas teraz w ilości masowej. Wcześniej szczególnie z ziemiakami bardzo się ograniczalismy. A teraz wszystko mogę kurczę mam.ochotę
Super pewnie się wzruszylas oj nie mogę się doczekać u mojego maluszka tego momentu. A tam ramzi nie ramzi nie daje żadnej pewności tylko usg 14/16 tc także nic nie przesądzoneramziego po prawej stronie czyli chlopak :-)