reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka Ok 6 tc sie pojawia ale to różnie. Nieraz dopiero w 8 tc.
A umówiłas się już na wizytę?
Nie muszę się umawiać, mogę iść kiedy chce poprostu wybiorę dzień w którym przyjmuje mój gin. W pon jadę nad morze wracamy w sobotę tak mysle że jakoś 3go lub 7 mego pójdę . To wtedy już chyba powinno coś widać.
@Mikallo skąd ja to znam. Zapisałam syna do przedszkola jak się urodził mimo to dostał się dopiero jako 5 latek.

Mikallo niestety bostonka to wirusowka i łatwo to złapać. Mam ograniczać w miarę możliwości kontakt z synem (ale to nie mozliwe) myć często ręce i uważać by nic nie wziąć do buzi po małym. :/
Przykro mi z powodu przedszkola my to przechodzilismy w maju i całe szczęście rozwiązało się tak że cały Jasia rocznik 2014 zostaje w.żłobku :) w przedszkolu nie ma miejsc.

Dziewczyny właśnie jem pomidory z jogurtem i szczypiorkiem jej jakie to pyszne.... ;) przede wszystkim świadomość tego ze już mogę. Ziemiaki, banany i pomidory idą u nas teraz w ilości masowej. Wcześniej szczególnie z ziemiakami bardzo się ograniczalismy. A teraz wszystko mogę ;) kurczę mam.ochotę na piwko a tego niestety nie mogę ;)

Dziewczyny właśnie jem pomidory z jogurtem i szczypiorkiem jej jakie to pyszne.... ;) przede wszystkim świadomość tego ze już mogę. Ziemiaki, banany i pomidory idą u nas teraz w ilości masowej. Wcześniej szczególnie z ziemiakami bardzo się ograniczalismy. A teraz wszystko mogę ;) kurczę mam.ochotę
Smacznego no piwko możesz warka zero % lub Lech free ja uwielbiam.

Dziewczyny ja juz po wizycie :-) wszystko ok serduszko slicznie bilo az maz nagral i polazywal chlopakom. Dostalam zdj wg ramziego po prawej stronie czyli chlopak :-)
20170718_195850.jpg

Załączniki

• 20170718_195850.jpg
    20170718_195850.jpg
    798,1 KB · Wyświetleń: 593
Andzelisia super ze.wszystko jest dobrze! Na kiedy masz tp? U Ciebie jest 9/10 tydzień? Kompletnie nie wiem o co chodzi z metodą ramziego ale może się w nią wglebie jak będę miała takie zdjęcia.

Andzelisia super ze wszystko Ok! Z ta metoda to naprawdę się nie przejmuj. Podobno ze zdj często się nie da określić bo nie wiadomo w jaka str miał gin głowice. Nie przejmuj się tym wygole! Szanse są i trzymam kciuki za dziewuszke. Na prenatalne idziesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
aleksandra. Jedz wszystko ile dusza zapragnie :)
A co do piwka to polecam piwo pszeniczne bavaria 0,0% pyszności [emoji39]
andzelisia. Gratuluje zdrowego dzidziulka :))

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry