reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja dzisiaj punktualnie dostałam @! Cieszę się bardzo, bo widzę ze jednak wszystko już się unormowalo. Wiec owulacja przewidywana na 2 września. Któraś jeszcze działa w tym cyklu?
Monia a Ty jak tam, dacie radę w tym cyklu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiedzialam ze szybko pozaluje tego ze chcialam tego tarota.Teraz będę myslec na kazdym kroku czy nic mi czy dziecku sie nie stanie...
A kiedy masz badanie na którym będzie można potwierdzić płeć?

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia wszystkie gwiazdy na niebie wskazuja na to ze to bedzie chlopczyk :-)
To musisz się z tym pogodzić i koniec i kropka [emoji7] pomysł sobie tyle facetów wokół Ciebie i Ty sama. Ja jestem pełna dumy aż nos mi się unosi [emoji6] idę np z moimi przez osiedle, ja pierwsza, oni za mną Hi hi a będzie jeszcze o jednego więcej [emoji23] a ja jak królowa [emoji6] no cóż córki mieć nie będę ale napewno któryś z moich synów będzie miał i będę się cieszyć w przyszłości z wnuczki [emoji2] oby miał to już będzie pech jak i oni będą mieli tylko synów hi hi ale co poradzisz.... [emoji23]

xnw40tc7sy506vxn.png

To musisz się z tym pogodzić i koniec i kropka [emoji7] pomysł sobie tyle facetów wokół Ciebie i Ty sama. Ja jestem pełna dumy aż nos mi się unosi [emoji6] idę np z moimi przez osiedle, ja pierwsza, oni za mną Hi hi a będzie jeszcze o jednego więcej [emoji23] a ja jak królowa [emoji6] no cóż córki mieć nie będę ale napewno któryś z moich synów będzie miał i będę się cieszyć w przyszłości z wnuczki [emoji2] oby miał to już będzie pech jak i oni będą mieli tylko synów hi hi ale co poradzisz.... [emoji23]

xnw40tc7sy506vxn.png
Niby wiedzialam ze moze sie z corka nie udac ale tak jakos mi smutno ze jednak nigdy nie bede mama coreczki...

reklama
Do góry