Mikallo
Fanka BB :)
A ktory to bedzie tc? Będę trzymaćJa mam we wt wizyte mam nadzieje ze uslusze serduszko i ze wszystko bedzie w porzadku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory to bedzie tc? Będę trzymaćJa mam we wt wizyte mam nadzieje ze uslusze serduszko i ze wszystko bedzie w porzadku :-)
Wyobrażam sobie co czujesz ja już czekam na tą wizytę.. Ale wiem że wcześniej niż w 7tyg nie ma co isc .. Kciuki zacisnięteJa mam we wt wizyte mam nadzieje ze uslusze serduszko i ze wszystko bedzie w porzadku :-)
A kiedy masz badanie na którym będzie można potwierdzić płeć?Wiedzialam ze szybko pozaluje tego ze chcialam tego tarota.Teraz będę myslec na kazdym kroku czy nic mi czy dziecku sie nie stanie...
9\10A ktory to bedzie tc? Będę trzymać
Jeszcze chyba trochę za wczesnie.A kiedy masz badanie na którym będzie można potwierdzić płeć?
Antonia wszystkie gwiazdy na niebie wskazuja na to ze to bedzie chlopczyk :-)Jeszcze chyba trochę za wczesnie.
To musisz się z tym pogodzić i koniec i kropka [emoji7] pomysł sobie tyle facetów wokół Ciebie i Ty sama. Ja jestem pełna dumy aż nos mi się unosi [emoji6] idę np z moimi przez osiedle, ja pierwsza, oni za mną Hi hi a będzie jeszcze o jednego więcej [emoji23] a ja jak królowa [emoji6] no cóż córki mieć nie będę ale napewno któryś z moich synów będzie miał i będę się cieszyć w przyszłości z wnuczki [emoji2] oby miał to już będzie pech jak i oni będą mieli tylko synów hi hi ale co poradzisz.... [emoji23]Antonia wszystkie gwiazdy na niebie wskazuja na to ze to bedzie chlopczyk :-)
Niby wiedzialam ze moze sie z corka nie udac ale tak jakos mi smutno ze jednak nigdy nie bede mama coreczki...To musisz się z tym pogodzić i koniec i kropka [emoji7] pomysł sobie tyle facetów wokół Ciebie i Ty sama. Ja jestem pełna dumy aż nos mi się unosi [emoji6] idę np z moimi przez osiedle, ja pierwsza, oni za mną Hi hi a będzie jeszcze o jednego więcej [emoji23] a ja jak królowa [emoji6] no cóż córki mieć nie będę ale napewno któryś z moich synów będzie miał i będę się cieszyć w przyszłości z wnuczki [emoji2] oby miał to już będzie pech jak i oni będą mieli tylko synów hi hi ale co poradzisz.... [emoji23]
Myślę że to wieczne czytanie o tym, staranie się jeszcze bardziej nakręca. Poprostu zacznij się cieszyć ciążą i nową istota która u Ciebie zamieszkała [emoji7] trzeba trochę dystansu do tego..Niby wiedzialam ze moze sie z corka nie udac ale tak jakos mi smutno ze jednak nigdy nie bede mama coreczki...