reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Ja wlasnie robilam 12 i 14 po i 165 %.a Antonia chyba 17 i 19 i cos ok 170% wiec jakby robila szybciej to pewnie przyrost tez bylby wiekszy a nosi Synka :-)Mikallo a u Ciebie jak beta wygladala i w ktorych dniach???Tak, z tego co zauważyłam tu na forum jezeli przyrost jest robiony później niz 12dpo-14dpo to juz zdarzało się, że beta swoje a plec swoje, ale specjalistka nie jestem Ty też robiłaś późno przyrost prawda?
Imama
Andzelisia ja czytałam o badaniach na temat bety od 8 tc i to nie jest tak ze zawsze wysoka. Oni obalili ta teorie. Tutaj na forum się dość potwierdza ale No tak jak wszystko. Zdarza się wyjątki. Mikallo nie robiła bety o ile pamietam dobrze. I tez jest tak ze ona różnie przyrasta. Nie ze jak w późniejszych dc była 160 to np wcześniej musiała być tez wysoka.
Millo a ty badałas później betę i przyrost czy tylko raz na początku?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Millo a ty badałas później betę i przyrost czy tylko raz na początku?
Mikallo
Ja nie robiłam bety bo nie chciałam sie nastawic na określoną płeć a później się rozczarować. Tak naprawdę to sie za bardzo nie przygotowywalam do poczecia chlopca. Co ma byc to bedzie i tak w sumie jest mi to teraz obojetne byle by zdrowe było bo u mnie w rodzinie zdarzaly sie wady.Ja wlasnie robilam 12 i 14 po i 165 %.a Antonia chyba 17 i 19 i cos ok 170% wiec jakby robila szybciej to pewnie przyrost tez bylby wiekszy a nosi Synka :-)Mikallo a u Ciebie jak beta wygladala i w ktorych dniach???
Kruszynka123
Ja też się martwię żeby przyrost był ok nie będę narzekać jak będzie chlopczykowy bo córcia to chyba było by za piękne żeby było prawdziwe...
andzelisia
Wiadomo ze zdrowie najwazniejsze :-) ale jednak te marzenia mamy :-) ja tez czuje ze bede miec chlopaka :-) nudnosci mnie tak samo mecza jak w poprzednich ciazach :-(.
Imama
Andzelisia nie przejmuj się. Ja miałam dwie ciąże inne a mam dwóch synów. Brzuszki niby tez inne, inne zachcianki a dwoje chłopców wiec wiesz nie ma co obstawiać.
Ja mam takie bóle jajników ze masakra. Wzdymalo mnie strasznie ale myśle @ na dniach przyjdzie i będziemy działać w tym cyklu. Noe będę tracić czasu bo zawsze coś może być nie tak itd
Ja mam takie bóle jajników ze masakra. Wzdymalo mnie strasznie ale myśle @ na dniach przyjdzie i będziemy działać w tym cyklu. Noe będę tracić czasu bo zawsze coś może być nie tak itd
andzelisia
Mnie mdli w ciagu dnia a popoludniu i wieczorem to strasznie az czasem mysle czy nie wsadzic palcow i nie pomoc sobie :-)i tak dzien w dzien...
reklama
Mikallo
Mam tak samo...Mnie mdli w ciagu dnia a popoludniu i wieczorem to strasznie az czasem mysle czy nie wsadzic palcow i nie pomoc sobie :-)i tak dzien w dzien...
Podziel się: