reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Takie są blaski ciąży dziewczyny ;-) ;) ciekawe kiedy mnie te mdłości dopadną. W pierwszej ciąży nie miałam wcale, w drugiej tylko trochę na początku ale za to miałam mega zgage, piekło mnie strasznie w przełyku. :rolleyes2:

reklama
Takie są blaski ciąży dziewczyny ;-) ;) ciekawe kiedy mnie te mdłości dopadną. W pierwszej ciąży nie miałam wcale, w drugiej tylko trochę na początku ale za to miałam mega zgage, piekło mnie strasznie w przełyku. :rolleyes2:
Mnie przy córce nic nie bylo tylko okresu nie bylo a teraz mdlosci i wieczna zgaga+ wzdecia. Brzuch jak w 8 m-c ciąży.
Cóż, kazda ciaza inna byle by dziecko zdrowe bylo :)

Ja tez z synkiem miałam straszne mdłości ale brzuszek późno było widać a teraz w sumie zemdliło mnie kilka razy i brzuch jest widoczny ze ciężko byłoby ukryć ciąże. Ogólnie w drugiej ciąży mogę powiedzieć ze czuje się lepiej tylko czoło mi wysypało :D

Ja tez z synkiem miałam straszne mdłości ale brzuszek późno było widać a teraz w sumie zemdliło mnie kilka razy i brzuch jest widoczny ze ciężko byłoby ukryć ciąże. Ogólnie w drugiej ciąży mogę powiedzieć ze czuje się lepiej tylko czoło mi wysypało :D
Ja jestem cala w pryszczach w przeciwienstwie do wczesniejszej ciazy. A teraz brzuch wyglada juz tak :/
received_1075069229292963.jpeg

Załączniki

• received_1075069229292963.jpeg
    received_1075069229292963.jpeg
    129,7 KB · Wyświetleń: 88
dzieki dziewczyny za odzew odnosnie badań.
@Imama bede trzymac kciuki najmocniej jak sie da, wierze tez, ze tym razem bedzie wszystko dobrze, jakies leki bedziesz brala po owulacji? jakie plany masz na cykl, czy spontanicznie bedzie?
@Kruszynka123 kciuki za bete, bedzie dobrze zobaczysz.
@Mikallo no brzuszek rosnie ladnie:) , ja mam podobny wieczorami.
co do pryszczy tez mi wyskakuja, ale na ciele szyi, plecach no czasem na skroni i to tez tez bolace plus strasznie mi sie zaczely wlosy przetłuszczac. Łącze sie w wami dziewczyny z tymi nudnosciami, wczoraj do poludnia luzik, a popoludniu znowu wrocily.
Dzis mam zapierdziel musze spakowac trzech chlopów no i siebie, bo w sobote po poludniu wyjezdzamy do polski, ale sie ciesze:D dzis na 14sta z mlodszym na szczepienie:/, jakies zakupy potem, jak dam rade jak mnie nie dopadna mdlosci,a napewno dopadną:/ a jutro wizyta na 9ta trzymajcie kciuki, dzis juz spac nie moglam, obudzilam sie na siusiu i mysle o jutrzejszej wizycie pierwszy raz zobacze moja kruszynkę, zeby tylko wszystko było ok.
Miłego dnia wam zyczę

Ostatnia edycja:
Imama ja tylko na poczatku w 11 i 13 dpo.
Mikallo wow ale juz masz brzuszek piekny!! Super:)a co do pryszczy to ja teraz tez mialam na plecach i na twarzy a z synem nie:p i nie mam tej kreski brazowej przez brzuch a wlosy na nogach moge golic co tydzien.Z synem wszystko na odwrot
Cholera rozlozylo mnie chorobsko na maksa:(buu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo duzo zdrówka dla Ciebie!
Co do brzucha to jestem przerazona, że juz taki wielki, a nie przytylam nic. Zdjecie z południa, rano jest ciut mniejszy ;) Pocieszylyscie mnie, że nie tylko ja mam taki duzy brzuszek. W pierwszej ciazy bylabym przeszczesliwa z tego powodu :)
Kurcze mam problem bo strasznie dretwieja mi rece jak leżę, chyba mi dysk znow wypadl :( mam tez klopoty z oddychaniem. Nie wiem czy isc do laryngologa, internisty czy ginekologa z tym problemem. Jak myslicie? Moze to tez byc przez ten wypadnienty dysk...

Do góry