reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa to masz wizytę dzień po mnie ;) na pewno lekarz już określi plec trzymam mocno kciuki za wymarzonego synka ✊✊✊
Mikallo oby dziewczyny miały racje i na prenatalnych potwierdził się chłopczyk ;)

reklama
Dzieki dziewczyny ale tak jak pisze @kitqa to tylko sugestja jakiejś dziewczyny, ale przyznam, że mam przeczucie,że bedzie syn. No i jak juz o teoriach mowimy to córa zostala poczęta z owulacji z prawego jajnika a teraz owulacja była z lewego wiec zobaczymy. Dam znać czy teoria się potwierdzi ;) pierwsze prenatalne mam 10.08. To bedzie skonczony 13tc wiec może juz cos zobaczy :D

Dzieki dziewczyny ale tak jak pisze @kitqa to tylko sugestja jakiejś dziewczyny, ale przyznam, że mam przeczucie,że bedzie syn. No i jak juz o teoriach mowimy to córa zostala poczęta z owulacji z prawego jajnika a teraz owulacja była z lewego wiec zobaczymy. Dam znać czy teoria się potwierdzi ;) pierwsze prenatalne mam 10.08. To bedzie skonczony 13tc wiec może juz cos zobaczy :D

No to powinnaś mieć na odwrót [emoji23] dziewczynki są z lewego chłopcy z prawego! Ale te teorie to jak kazda

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama dzieki, tak to prawda bede spokojniejsza i tak samo jak ty w dwoch poprzednich ciazach nawet przez mysl mi nie przeszlo na poczatku, ze cos moze byc nie tak, a tak juz 9 tydzien leci, a ja nic nie wiem :( tyle ze drugi miesiac nie mam @ i testy ciazowe pozytywne :)
I tak sie zastanawiam, bo wracam z polski 6.08 a to juz bedzie 13 tydzien lecial to nie za pozno na prenatalne? gdzies czytalam ze jak pozno to rozne dziwne rzeczy wychodza ,bo wyniki zawyzone czy cos, a chce zrobic badania, bo mam skonczone 35 lat tutaj tez jest to refundowane po 35 roku zycia, a ile w pl kosztuje?, bo sie zastanawiam czy moze w pl sie nie umowic z tydzien wczesniej, sama nie wiem co robic.
@Mikallo a roznie sie czuje, wczoraj rano narzekalam ze mdlosci wrocily od dwoch dni gorzej sie czulam, a teraz znow oszczedzaja mnie, jest lepiej, tyle ze apetytu nie mam ,jestesmy na podobnym etapie kwestia kilku dni, wiec widze ze podobnie i u ciebie raz lepiej, raz gorzej poki co najgorszy byl zeszly 8 tydzien u mnie przynajmniej. tyle dobrego ze schudlam 1.5 kg przez te mdlosci ,ale i tak pewnie nadrobie za chwile :D

reklama
Myślę że w Polsce w Rudzie Śląskiej w Genomie jakieś 200 góra 300 zł prenatalne myślę a jak jest gdzie indziej nie mam pojęcia

Do góry