reklama
Imama
Fanka BB :)
No to Mikallo, Kitqa kciuki. Faktycznie kształt czaszki może określać płeć.
Tutaj wklejam zdj:
Tutaj macie właśnie narządy płciowe we wcześniej ciąży. Dlatego nie powinno się określać płci dziecka przed 12 tc a moim zdaniem 13 jest bezpieczniejszy
A tu teoria nuba. Czyli ze płaski dziewczynki odstający chłopak. Warto popatrzeć przed usg prenatalnym bo wtedy jak lekarz pokazuje można samemu ocenić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj wklejam zdj:
Tutaj macie właśnie narządy płciowe we wcześniej ciąży. Dlatego nie powinno się określać płci dziecka przed 12 tc a moim zdaniem 13 jest bezpieczniejszy
A tu teoria nuba. Czyli ze płaski dziewczynki odstający chłopak. Warto popatrzeć przed usg prenatalnym bo wtedy jak lekarz pokazuje można samemu ocenić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aleksandra_kow
kitqa, mikallo - gratuluje upragnionej płci
Dziewczyny ze wzgledu na to, że nie mam pojecią kiedy doszło do owulacji to mogę odliczać dni ciąży od stosunków które były? Tak dla mnie bo w kalendarzu zawsze zaznaczałam? Bo z bety wychodzi 2-3 tydzień.
Dziewczyny ze wzgledu na to, że nie mam pojecią kiedy doszło do owulacji to mogę odliczać dni ciąży od stosunków które były? Tak dla mnie bo w kalendarzu zawsze zaznaczałam? Bo z bety wychodzi 2-3 tydzień.
andzelisia
U ciebie fajne zdj bo u mnie 6\7 tydz i takie ze sie nie wyznaly :-) ale ide we wt moze bedzie lepsze albo juz bedzie za pozno.a tu moje zdjPrzyszłamama. Do gina ide w srodę 19-tego, mam nadzieje że lekarka będzie wstanie "coś" zobaczyć.
Imama. Tak, chcielibyśmy chłopca do pary pokazalam im zdj najwczesniejsze jakie mam z 8tc i kilka innych, bo podobno po układzie czaszki i/lub szczeki potrafią odgadnac plec. Zobaczymy ^^
Załączniki
andzelisia
reklama
Mikallo
Tak do kompletu bo córcie juz mamMikallo. Chciałaś chlopca ?
Teraz jestem w 16tc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: