reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

przepraszam dziewczyny ze tak ciągle o sobie...ale nie mam z kim pogadac☹
Po to jest forum [emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@Millo mam za 1.5 tyg wizyte.
Dziekuje za slowa otuchy po raz kolejny wam wszystkim :*
@Ana87 ja mialam bole jak na @ tylko pare dni wlasnie okolo terminu @ piersi tez nie bolaly. zrob test zobaczysz czy ciemnieje kreseczka, my tez stosunek przerywany juz ladnych kilka lat i nigdy nic nie bylo, wiec pewnie ten pelny wytrysk u was zadziałał.
@ASA915 jak po wizycie?
@PrzyszłaMama87 pieknie widac maluszka :)
@Imama zdrowka dla synka i meza.

Ostatnia edycja:
Witajcie, W którym tygodniu ciąży najlepiej umówić się na drugie badanie prenatalne ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa mysle ze 20 tydz jest dobry:)
Ana87 my 1 syna poczelismy z przerywanego i mielismy wpadke:p takze no roznie to bywa..
Zrob test i zobacz czy ciemnieje jak na bete sie nie wybierasz

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ana87 powtarzalas moze dzisiaj test?Zycze Ci z calego serca coreczki!!!! Mysle ze test lub zrobienie bety da Ci odpowiedz czy to na pewno ciaza.Rozumie ze sie stresujesz jesli jeszcze nie planowalas teraz maluszka, ale czekanie chyba tylko poteguje ten stres...
Imama duzo sil zebyscie przeszli przez wszystkie problemy jak najszybciej!!!Zdrowka dla meza i synka!
Kitqa ja w poprzedniej ciazy bylam na 2usg prenatalnym ok. 21 tc.
ana. Oby czas do wizyty szybko Ci zlecial, choc wiem ze czlowiek czeka jak na szpilkach.Mi pomoglo to ze w ubieglym tugodniu troche chorowalismy my i synek wiec mialam glowe zajeta czyms innym i czas szybciej uplywal.Dziekuje za przepis na imbir, zjadam tak jak Ty i jest lepiej, chociaz u mnie mdlosci mam tylko po poludniu, ale do tego jeszcze dopada mnie czasami zgaga:sorry:
Dziewczyny ja po pierwszym usg, maluszek ma 0,47 mm, bije serduszko, nastepne spotkanie 01. Sierpnia:) poki co wszystko bylo ok i oby tak pozostalo

@ASA915 wspaniałe wiesci:) a ktory tydzien nasz? mi na zgage pomagal majeranek na łyzeczke troche tak 1/3 i popijałam to mlekiem od razu przechodziło. Mi mdlosci roznie ostatnio, nasilaja sie wieczorami i najchetniej to bym juz od 18 tej sie zaszyla w poscieli i zasnela , a nie moge , bo moj najmlodszy zasypia po 20 tej i musze czekac.

Dziękuję Millo i ASA915 za odpowiedź
Pytalam się o to ponieważ gdy bylam ostatnio na wizycie to lekarz nie wspomniala o tym abym umowila sie na kolejne prenatalne. A spojrzałam na dokumntacje z pierwszej ciazy i na drugim prenatalnym bylam w 31tc i cos mi tu dlatego nie pasowało...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ana. jestem teraz w 6t2d ciazy wg om.A Ty chyba jestes ciutke dalej...No zgaga daje mi mocno w kosc, mdlosci sa delikatne i ten imbir dziala, a o patencie z majerankiem i mlekiem nie wiedzialam.Jesli po poludniu znow sie zgaga pojawi musze sprobowac koniecznie! No wlasnie jak juz w domu jest dziecko i do tego male to trudno odpoczywac pomimo ciazy.Moj synek ma prawie 4lata wiec potrafi zrozumiec ze zle sie czuje ale jednak wspolnej zabawy tez wymaga wiec z tym odpoczynkiem jest roznie.Twoj synek jest chyba mlodszy wiec tym bardziej wymaga uwagi...
kitqa ogolnie na to drugie prenatalne najlepiej miedzy 20-22tc, tak przynajmniej mowi moj gin i literatura, ktora mam w domu

Asa super ze wszystko okej i maluszek juz z serduszkiem pieknym;*

Kitqa od 18 az do 23 tyg ciazy mozna zrobic to badanie dlatego najwiecej osob idzie w 20;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry