reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam, chciałabym się z Wami przywitać. Od jakiegoś czasu tu zaglądam. Podczytuje Wasze planowania, problemy itd. Mam 2 synów i powoli zaczynamy się starać z mężem o 3 dziecko. Jak pewnie się domyślacie o córeczkę :) Nastawiam się na 3-go synka. U męża są w rodzinie praktycznie prawie sami chłopcy wiec pewnie wiecie o czym pisze. Ale spróbować nie zaszkodzi. Sporo czytałam, od miesiąca bierzemy z mężem suplementy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pytanie do wróżek :) Gdy brzuszek ciążowy jest wysoko zwiastuje dziecko płci.... ?
[emoji854]

Millo tak to prawda, ale mój brzuch w pierwszej ciąży wyglądał inaczej i był niżej. Mówi mi to juz kolejna osoba, i sama po sobie też widzę różnice^^

Poczytywalam to forum jak była Piranhia, Maleliski, chyba Ty tez jesteś dość długo na tym forum? Owszem traktuje planowanie jako zwiększenie szans na zaplanowanie płci. Gwarancji mieć nie będę. Dodatkowo czytałam genderdreaming i in-gender. Mniej więcej wiem z czym to się je;) jest wiele przypadków załamań bo dziewczyny skręcały sobie ze te metody dadzą im szanse bliskie 100% a tak nie jest.

W każdym razie mam tez wiele swoich spostrzeżeń i jeden przypadek typu:jadłam dużo nabiału, dieta bez mięsa i jest córka to do mnie nie przemawia. Jest wiele czynników mających wpływ, zwiększających szanse na wymarzona płeć.

reklama
Poza tym chyba na genderdreaming znalazłam plik xls gdzie dziewczyny pisały jakie czynniki spełniły (OK.20 czynników) wpisów OK.360 (tyle przypadków). Na tej podstawie można wysnuć sporo wniosków! ;)

Do góry