reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam, chciałabym się z Wami przywitać. Od jakiegoś czasu tu zaglądam. Podczytuje Wasze planowania, problemy itd. Mam 2 synów i powoli zaczynamy się starać z mężem o 3 dziecko. Jak pewnie się domyślacie o córeczkę :) Nastawiam się na 3-go synka. U męża są w rodzinie praktycznie sami chłopcy wiec pewnie wiecie o czym pisze. Ale spróbować nie zaszkodzi. Sporo czytałam, od miesiąca bierzemy z mężem suplementy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cześć [emoji16]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Gosica ja nie wiem co tak wszyscy uparli się tego mięsa
Ja osobiście pisałam że byłam osoba miesozerna lubialam słono i tlusto i zmieniłam swoje odżywianie o 100% ale nie że zrezygnowałam z mięsa tylko ograniczyłam i wprowadziłam dużo nabiału którego nie cierpię mnie się udało każdy ma prawo do swoich spostrzeżen Super że masz swoje i będziesz mogła się tu z dziewczynami podzielić

A jak słyszę że dziewczyny załamuja się bo w brzuszku zamieszkało ich dziecko tylko nie takie jakby się spodziewały to to już jest przesada
Myślę że tak wiele czynników ma wpływ na to kto w nas zamieszka ale co można próbować Ja poprobowalam i mam a czy bym miała tak czy tak to też nikt nie wie

Majorcia, wegetarianka nie jestem ale mięsistymi wieprzowina, wołowina jem max 2 razy w mięs. Jesli mięso to indyk, kurczak. Należę do szczupłych osób, jem sporo warzyw, owoców, prawie w ogóle nie sole! Pomimo tego mam 2 wspaniałych synów-w życiu nie zamieniłabym ich na dziewczynki. Chłopcy teraz dokopią ja się o dziadzie, chcą mieć siostrzyczkę, ja tez nie ukrywam marze o córce, ale staram się podejść do planowania rozsądnie. Postaram się podzielić z Wami moimi analizami. Jestem ciekawa Waszych opinii ;)

Z magicznego excela wywnioskowałam ze duuuza role ma facet i jego testosteron, owszem tez wierze w to ze spora role ma kobiety środowisko pochwy. Przewijało się tu na forum suplement ekstrakt z liści drzewa oliwnego. Po moich obliczeniach wynika ze po suplementacji partnera tym ekstraktem szanse na córkę zwiększają się do OK.75% wiadomo to są tylko dane, ale pamietajmy o tym ze jest to próbka OK.360 przypadków nie 50 ;)

Wspomniałam o ekstrakcie z lista oliwnego, ale po dodaniu Lukrecji ( 2 suplementy dla partnera) szanse na córkę wzrastają do OK.85%

Mój mąż ma wysoki testosteron
U mnie zakwaszanie nic nie dawało nie zachodzilam a jak lubrykant przestawał działać ph rosło natomiast kiedy zmieniłam dietę i po suplementach branych jakiś dłuższy czas ph mi się obniżyło i nie musiałam już stosować lubrykantow ani spożywać Wit c
Widocznie jestem jakaś dziwna:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jadam dużo kurczaków indyków bo są szybsze w obróbce ale kocham fast foody też nigdy nie byłam gruba a mam trzech synów

Do góry