reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszła mama87- super dzidzia . gratuluje :)
Ana- wszystko bedzie ok z dzidzią nie zamartwiaj sie .
Antonia - fajne imię wybra łaś dla synka :)
Millo- przepraszam nie doczytałam , to twoja pierwsza ciąża/?
Dziewczyny cały czas zastanawiam się co w tym cyklu mi sie poprzestawiało. W 15-16 dc był śluz tak jakby z delikatną krwią i to mnie zmyliło. myślałam ze owulacja właśnie wtedy wystąipiła. ...przytulanie niekontrolowane było w 19dc 9-10godzina. Naprawde już kilkanaście lat stosunek przerwany i nic.... a ty taka wpadka.
z kalkulatorów wyliczam dni płodne i żaden nie wskazuje przy cyklu 31 dniowym owulacji tak póżno...
Ten miesiąc to typowe zaskoczenie...
Majorcia- drugiego testu nie robiłam. poczekam jeszcze . zrobie moze jutro.
Ty masz 3 synów i córcie???

Brak mi sił.....
analizuje. mysle i nie dowierzam.....
Ale jak wpadka to może i córcia [emoji12] zdrówka życzę i jeśli jest faso linka to niech rośnie [emoji7]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ana87 ja mam z owulacji córkę:)
Ana87 znasz prawo Murhy'ego? że jak coś może się nie udać nie uda się na pewno !
Ana87 tylko pozytywne myślenie nie słyszę :eek: więcej że się nie uda że mnie się nic nie udaje od dzisiaj słyszę że Tobie wszystko wychodzi co tylko sobie wymarzysz:angry:

Ana87 a nie kusiło Cię by dzisiaj zrobić test bo ja sama jestem ciekawa jak tam u Ciebie
To że nie masz już boli o niczym nie świadczy niektórzy je mają a nie którzy nie

Antonia super profil synka, Ignas ładne imię niech rośnie chłopak!
Mikallo dobrze ze doktorka się spisała to najważniejsze żeby dobrze czuć się właśnie na wizycie.
Ana No tak widocznie miało być. Ja jak mieliśmy przerywany to nigdy nie "ryzykowałam" nawet jak byłam niby po owu. Nigdy nie ma się pewności ze coś się nie przesunęło. A jeśli chodzi o czas to baby comp(komputer owulacji) wyliczył ze w owulacje więcej jest poczętych dziewczynek. Leć na betę sprawdzisz przyrost również pod względem płci
Przyszłamama ale super twoja kruszynka i nubek śliczny dziewczynkowy ale wiadomo ro za szybko na ustalanie płci. Na prenatalnych ładnie będzie już widać.
A ja No hmmm ciężko bo okazało się ze mąż ma jeszcze rękę złamana i już kompletnie nie umie sobie radzić wiec muszę jezdzic do niego a mój roczny synek chory.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia-super masz gromadkę gratuluje nie korci mnie szczerze test.caly czas przezywam jak mogło mi sie To przytrafić.... Zawsze zastanawiałam sie jk wpadke można zaliczyć.teraz juz wiem.

Majorcia - tak naprawdę naprawdę to nie wierze ze takie szczęście by mnie spotkało... Nie marze o domu z ogródkiem..o samochodzie...o pieniądzach
...marze o Zdrowej Corce.ale jestem pewna ze nie jest mi Ona pisana.☹ jak widzę kobietę z corka to mnie ściska az w środku...wiem to chore .ale nievumiem sobie poradzić... Modliłam sie do Boga o wpadke z corka to wpadke mam...ale napewno nie z dziewczynka. Ale nie bede sie użalać nad soba...skazalam siebie juz na niepowodzenie.. Imama- przerywany juz jakieś 12lat.nie ważne czy owu czy nie. Teraz mysle ze tez nie bylo z przerywanego tylko z tego jednego pełnego razu.wszystkie miesiące bym sobie dala wczesniej ze ..coś moze byc.ale nie ten.totalne zaskoczenie
.od roku zmieniłam siebie.tzn.zaczelam ćwiczyć 2-3razy w tygodniu.dla siebie .by czuć sie lepsza...nue to ze gruba jestem.ale mam niska samoocenę
. zaczęłam jeść regularnie co 2-3g.chcialam sie dokładnie przygotawac...nawet suplementy wrzuciłam w aptece online jakie musze kupic...zdrówka dla Synka i Meza życzę

Ana87 głowa do góry jeszcze będziesz nam tu skakać z radości jakby się okazało ze z tej "wpadki" wyszła córcia ;) ja znam sporo dziewczyn które właśnie wpadły i maja dziewczynki ;) tak samo teoria z odstępem już obalona, ja sama chciałam celować raz w owulacje a wyszło samo w sumie. Zrób jutro test zobaczymy :)
Imama ale Ci się teraz wszystko zwaliło na głowę, współczuje ale jak mąż tylko dojdzie do siebie to na pewno wszystko wróci do normy i życzę Ci żeby nastąpiło to jak najszybciej :) ale mnie teraz zaskoczyłaś z tym nubem bo ja za bardzo nie potrafię rozróżnić ale fajnie by było gdyby już taki został dziewczynkowy chociaż czytałam ze dopiero w późniejszych tygodniach może unieść się do góry. Za 2 tyg mam nadzieje ze już mi coś lekarz powie bo jestem bardzo ciekawa kto tam w brzuszku siedzi ;)

reklama
Antonia super profil synka, Ignas ładne imię niech rośnie chłopak!
Mikallo dobrze ze doktorka się spisała to najważniejsze żeby dobrze czuć się właśnie na wizycie.
Ana No tak widocznie miało być. Ja jak mieliśmy przerywany to nigdy nie "ryzykowałam" nawet jak byłam niby po owu. Nigdy nie ma się pewności ze coś się nie przesunęło. A jeśli chodzi o czas to baby comp(komputer owulacji) wyliczył ze w owulacje więcej jest poczętych dziewczynek. Leć na betę sprawdzisz przyrost również pod względem płci
Przyszłamama ale super twoja kruszynka i nubek śliczny dziewczynkowy ale wiadomo ro za szybko na ustalanie płci. Na prenatalnych ładnie będzie już widać.
A ja No hmmm ciężko bo okazało się ze mąż ma jeszcze rękę złamana i już kompletnie nie umie sobie radzić wiec muszę jezdzic do niego a mój roczny synek chory.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj to rzeczywiście was nieszczęśnia spotkały [emoji17] ogarnąć teraz wszystko na Twojej głowie [emoji110]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry