reklama
kitqa
Fanka BB :)
Ja mam około 300 I też nie mam jeść nabiału ani glutenu
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to jest z zachodzeniem w ciaze przy tej chorobie ? Jest problem? Lekami mozna to jakoas naprostowac ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kitqa
Mikallo super!
Kitqa ja wiem że przez nabiał nie zachorowałam tylko ta dieta spowodowała że choroba się ujawniła i zaczęłam ja odczuwać wcześniej nie miałam żadnych objawów
Wynik miałam koło 900
Teraz rozumiem, zycze zdrowka
Mikallo gratuluje. Co do serduszka powiem ci ze moj gin do 20 tyg tez nie sluchal tylko wlaczal ten jakby wykres na monitorze a dodam ze jest jednym z lepszych lekarzy w miescie. Mowil ze te fale co sie slucha strasznie denerwuje takie malenstwa i nie ma potrzeby.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Patrycja2810
Nie byłam u endokrynologia z tymi wynikami tylko u rodzinnego i takie zalecenia mi dała. Mówiła tylko że jakbym była w ciąży to mam iść do Endo żeby dziecko chore nie było.Jak to jest z zachodzeniem w ciaze przy tej chorobie ? Jest problem? Lekami mozna to jakoas naprostowac ?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Pewnie że tak i szczerze mówiąc nie żałuję ani w gramie procenta i nie mam żadnych najmniejszych smutków że to nie córka [emoji7] w poniedziałek mam polowkowe i oby był zdrowiutki to wypełni moje szczęście.Antonia nie jedna kobieta Ci zazdrości będziesz miała trzech synów Mamy zdrowe dzieci i to jest najważniejsze
A myślę że te takie mocne wasze chęci posiadania córki są też trochę dlatego że ciągle czytacie nakręcacie się zapominając o najwazniejszym. Oczywiście nie chciałam nikogo urazić ale czasem dobrze jest nabrać dystansu. No i życzę żeby każdej się spełniło marzenie [emoji7] ale nie wierzę akurat że spełni się dzięki np nie jedzeniu mięsa [emoji39]
Antonia2016
Gratuluję [emoji173]Witajcie!
Ja dziś byłam na wizycie i na szczęście zarodek sie pojawił a z nim piękne, bijące serduszko Nawet nie wiecie jaka to ulga
Milego dnia dziewczyny
reklama
Antonia2016
Tak.. Też to slyszalam.. Że są jakieś fale które jednak nie powinno się dzidzi tym straszyć [emoji3]Mikallo gratuluje. Co do serduszka powiem ci ze moj gin do 20 tyg tez nie sluchal tylko wlaczal ten jakby wykres na monitorze a dodam ze jest jednym z lepszych lekarzy w miescie. Mowil ze te fale co sie slucha strasznie denerwuje takie malenstwa i nie ma potrzeby.
Podziel się: