reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo gratuluje. Co do serduszka powiem ci ze moj gin do 20 tyg tez nie sluchal tylko wlaczal ten jakby wykres na monitorze a dodam ze jest jednym z lepszych lekarzy w miescie. Mowil ze te fale co sie slucha strasznie denerwuje takie malenstwa i nie ma potrzeby.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tylko że ona nawet nie włączyła tego wykresu na monitorze :/

reklama
Mikallo jak coś nas nie pokoi to warto zmienić lekarza. Nasze kobiece przeczucia są silne, nie raz mnie uratowały.
Antonia No takie to nasze forum czy można i jak zaplanować płeć. Co ma być to i tak będzie. Ale człowiek od wieków próbował ingerować w różne dziedziny. Wiadomo ze każda chce zdrowe dziecko. To nie ma wątpliwości. Ja dwa razy poroniłam i wiadomo ze dotrwanie do końca ciąży i zdrowa dzidzia to powód do radości i mój cel.Maran zrobiła wszystko i ma córeczkę, każda myśle bierze to po uwagę [emoji6]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny okres mam przez ostatnie 3 miesiące regularny co 31 dni. miał się pojawić wczoraj ale go nie ma:( nie wiem wogóle w którym dniu miałam owulacje. myślałam ze jest już po i było przytulanie w 19dc koło 9 rano :( pięć dni po tym przytulaniu złapał mnie bardzo silny ból .......dziwny....

jestem zmartwiona.....
mam bóle jak na @ ale nie ma dalej ....
kiedy mogłam mieć owulacje w takiej długości cyklu????

zapomniałam poprawić się ze syna którego planowałąm na córke poczelam 2.5 dnia przed owulacja. ciąże którą straciłam miałam 1.5 dnia przed owu. tak że widze ze odstep naprawde nic nie daje:(

Ana87 nie masz co gdybać bo i tak się nie dowiesz kiedy owu była bez mierzenia temperatury. Ja mam 31-32 cykle i owu między 17-19 dniem cyklu. Implantacja boli wiec może to było to albo @ się zbliża z opóźnieniem.

Mikallo super, gratulacje! Dobrze że wszystko ok, będziesz już spokojna:)

Ana87 tak jak Imama pisze najlepiej mierzyć temperaturę żeby wychwycić owulację, a testy owulacyjne robisz?

Ania87 ja bym zrobiła test
Antonia tak jak już napisała Imama wszystkie jesteśmy tu na forum z jednego powodu tak samo ty jak i ja pragnelysmy córki to chyba nic złego Ja też mam trzech synów i kocham ich nad życie dla mnie czy córka czy syn nie ma różnicy bo to moje dzieci bez względu na płeć za każdego oddałabym życie jak i każda a pomarzyć ludzka rzecz lub dopomoc marzenią Życzę zdrowej dzidzi

Ostatnia edycja:
Majorcia dobrze napisane:*
Ania zrob test bo niestety ale my tym bardziej nie wiemy co sie dzieje w Twoim organizmie:)Zaciskam kciuki!!
Ana wspolczuje mdlosci i tego stresu co mialas ze sluzem.Minelo juz?Moze to jakas infekcja?albo po prostu mialas termin miesiaczki:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Monia0281- testów nie robie. nie miałam teraz wogóle się starać :(
wyszło przez ,,przypadek" byliśmy pewni ze juz po owulacji dawno
na śłuzie tez nie moge polegac bo u mnie to mało jest go wogóle

Narazie testu nie zrobie bo się ....boje ...ze byłby pozytywny
wiem bezmyśłna jestem

jak powiedziałam mojemu M że się spóźnia to on do mnie-- ,, WIDZISZ MODLIŁAŚ SIE O WPADKE Z CÓRKĄ" ........... tylko mnie zezłościł

Mikallo gratuluje i ciesze sie razem z Toba ze jest serduszko i bije:-) :) mozesz byc spokojniejsza:-) :)
Ana jak Twoje samopoczucie, jak mdlosci i ten sluz, mam nadzieje ze to tylko jakies podraznienie, dbaj o siebie!! U nas w domu chorobowo i ja sie kiepsko czuje wiec jak wchodze na forum to tylko na chwile, mam nadzieje ze wkrotce nadrobie:)

reklama
Ana87 a może twój mąż ma rację
Ja bym wolała wiedzieć a i tak masz 50/50 szans jak i pewnie my wszystkie głowa do góry będzie dobrze

Do góry