Monia0281
Fanka BB :)
Super Antonia! ale Ci fajnieU mnie super [emoji3] dziękuję. Tak kopię że już dziś mąż wyczuł [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Antonia! ale Ci fajnieU mnie super [emoji3] dziękuję. Tak kopię że już dziś mąż wyczuł [emoji7]
A ja z kolei brałam castagnusa i co [emoji7] siusiolek.ja myślę że jednak nie da się nic zaplanować a te wszystkie teorię są dlatego że np 4 kobiety nie jadły mięsa - przypuśćmy - udało im się więc w Internecie pisze się Opinie. Inne czytają i to samo. Trzem się uda czterem nie. A to poprostu przypadek przeznaczenie. Tak miało być [emoji3] i tak właśnie działają te wszystkie fora i wątki nawet anglojezyczne. Jednym się udaje innym nie i maszyna się napędza [emoji3] Gdyby były te teorie potwierdzone jakoś naukowo to ginekolodzy by sugerowali np nie jedź mięsa dwa lata Będzie córka itp [emoji7]Ja nie wiem juz sama czy dieta cos daje bo jak robilam badanie minerałow to wszystko mialam na odwrot wlasnie na chlopca.Diety nie zmieniłam bo jestem leniwcem.Udawalo mi sie jedynie tydzien wytrzymac przed owulacja z tym ze miesa nie jemy obydwoje od 2 lat.Ph tez mialam wysokie i sluz typowo plodny.
Wierze ze Castagnus i Saw Palmetto pomoglo
Monia u mnie juz dobrzeTez czuje ruchy codziennie choc balam sie ze przez lozysko na przedniej scianie nie bede tak czulaa jednak!Nie moge sie doczekac 11.07 bo wtedy mam polowkowe i wkoncu wszystko sie wyjasni
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom