reklama
Maziajka super że już masz malutką obok siebie że mała zdrowa
Dochodź teraz szybciutko do siebie i ciesz się swoją mała księżniczką gratuluję Ci z całego serca
Imama fajnie że obędzie się bez zabiegu życzę Ci żeby jak najszybciej udało Ci się spełnić marzenie o dzidzi
Mikallo trzymam kciuki wiem że zarodek pojawia się przy becie powyżej 6000 a serduszko bije przy wartościach coś koło 12000 zawsze możesz zrobić bete żeby się przekonać jak rozwija się ciąża bo jeżeli beta będzie dużo wyższa to może to być puste jajo Trzymam kciuki
Dochodź teraz szybciutko do siebie i ciesz się swoją mała księżniczką gratuluję Ci z całego serca
Imama fajnie że obędzie się bez zabiegu życzę Ci żeby jak najszybciej udało Ci się spełnić marzenie o dzidzi
Mikallo trzymam kciuki wiem że zarodek pojawia się przy becie powyżej 6000 a serduszko bije przy wartościach coś koło 12000 zawsze możesz zrobić bete żeby się przekonać jak rozwija się ciąża bo jeżeli beta będzie dużo wyższa to może to być puste jajo Trzymam kciuki
Antonia2016
Fanka BB :)
A czujesz coś że coś jest nie tak?Ja odebralam posiew i mam bakterie i antybiotyk
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycja2810
Gratulacje dużo zdrówka dla WasJagoda ur o 10.37 waga 3290 52cm 10pkt wszystko maly ssak ..cc tragedia opisze potem
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
@Mikallo wiem co masz teraz w glowie, tez dwa lata temu mialam taka sytuacje, pecherzyk byl zarodka brak po 5 tyg bylo, a lekarz na to zimno "prosze przyjsc za miesiac, nie daje pani pewnosci czy cos z tej ciazy bedzie" oczywiscie nie wytrzymalam poszlam po dwoch tyg byl to 7 tydz i pare dni, byl zarodek wraz z serduszkiem, ma jeszcze czas jest pewnie tak malenki, ze nie widac bylo na usg za tydzien na pewno juz bedzie widac twoja fasolke, nie martw sie na zapas, przeczesalam cały net wtedy i zdarza sie tak jak pisze imama nawet po 8 tyg dopiero widac go w obrazie usg. Bedzie dobrze kochana sciskam mocno.
Chyba nawet @PrzyszłaMama87 miałam taką sytuacje ostatnio, chyba ze cos pomieszłam.
Chyba nawet @PrzyszłaMama87 miałam taką sytuacje ostatnio, chyba ze cos pomieszłam.
ana.
A TO cos groznego ?Imama enterococcus faecalis..
Antonia nie nic nie czuje..zrobilam po prostu mocz na wizyte i morfo:/
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
PrzyszłaMama87
Mikallo tak dokładnie ja miałam podobnie byłam na początku 5tyg i był tylko pęcherzyk a jak poszłam 2tyg później biło już serduszko Wiec postaraj się nie myśleć o najgorszym bo na pewno wszystko będzie dobrze :*
Podziel się: