reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kurde Millo co to za bakteria? A jednak coś nie tak było w tym moczu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Maziajka super że już masz malutką obok siebie że mała zdrowa
Dochodź teraz szybciutko do siebie i ciesz się swoją mała księżniczką gratuluję Ci z całego serca

Imama fajnie że obędzie się bez zabiegu życzę Ci żeby jak najszybciej udało Ci się spełnić marzenie o dzidzi

Mikallo trzymam kciuki wiem że zarodek pojawia się przy becie powyżej 6000 a serduszko bije przy wartościach coś koło 12000 zawsze możesz zrobić bete żeby się przekonać jak rozwija się ciąża bo jeżeli beta będzie dużo wyższa to może to być puste jajo Trzymam kciuki

Ja odebralam posiew i mam bakterie i antybiotyk:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A czujesz coś że coś jest nie tak?

xnw40tc7sy506vxn.png

Millo antybiotyk napewno pomoże, i dobrze ze żadnych objawów nie ma. Mam nadzieje ze szybko minie [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Mikallo wiem co masz teraz w glowie, tez dwa lata temu mialam taka sytuacje, pecherzyk byl zarodka brak po 5 tyg bylo, a lekarz na to zimno "prosze przyjsc za miesiac, nie daje pani pewnosci czy cos z tej ciazy bedzie" oczywiscie nie wytrzymalam poszlam po dwoch tyg byl to 7 tydz i pare dni, byl zarodek wraz z serduszkiem, ma jeszcze czas jest pewnie tak malenki, ze nie widac bylo na usg :) za tydzien na pewno juz bedzie widac twoja fasolke, nie martw sie na zapas, przeczesalam cały net wtedy i zdarza sie tak jak pisze imama nawet po 8 tyg dopiero widac go w obrazie usg. Bedzie dobrze kochana sciskam mocno.
Chyba nawet @PrzyszłaMama87 miałam taką sytuacje ostatnio, chyba ze cos pomieszłam.

reklama
Mikallo tak dokładnie ja miałam podobnie byłam na początku 5tyg i był tylko pęcherzyk a jak poszłam 2tyg później biło już serduszko Wiec postaraj się nie myśleć o najgorszym bo na pewno wszystko będzie dobrze :*

Do góry