reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka gratuluję!

Ja po wizycie nie mam dobrych wiesci
frown.png
Pecherzyk jest ale dzidzi nie ma ;( wg. USG jestem juz w 6t2d wiec kiepsko. Jak sie dzidzia do 30.06 nie pojawi to czeka mnie indukcja... Załamana jestem ;(

reklama
Jak jest cialo zoltkowe to zarodek sie w 99% pokazuje..u mnie nie bylo nawet ciałka jak poronilam dlatego pytam.A owulacje mialas pozniejsza?W ktorym dniu?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo nie zamatwiaj się za wcześnie! U znajomych (naprawdę 3 ostatnio koleżanek) dopiero w 8 tc się pojawił! Tez nie słyszałam o ciałku żółtym dopiero jak Millo mnie tez właśnie pytała i zaczęłam czytać. Ale lekarz nie mówi, pewnie trzeba się zapytać nie wiem.
Zobaczysz pojawi się! Trzymaj się i odganiaj złe myśli bo napewno stres nie pomoże!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maziajka gratulacje!! Odpoczywaj i wracaj do sił. Ucałuj Malutką [emoji8]

@Mikallo u mnie zarodek pokazał sie w poprzedniej ciąży dopiero 7tc także nie trać nadziei
Trzymam za Was kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny :* Staram się mysleć pozytywnie ale nie jest to łatwe. Jutro jedziemy na 18 urodziny do mojej siostry i miałam powiedziec rodzicom ale się wstrzymam. Eh ciezki tydzień przede mną:(

reklama
Mikallo wiem co przezywasz:(ta niewiadoma jest straszna..oby szybko tydz zlecial i zebys na kolejnej zobaczyla zarodeczek a najlepiej z ♡ :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry