reklama
Mówił, ale chodziłam do jednego gina i on od samego początku nie był pewny raz mi gadał , że nic nie ma , raz ze cos tam dynda i to takie dziwne było ale na 90% powiedział w 20tc , ze dziewczynka.Antonia ja duzo czytalam o nubach w okolicy 13 tc to jest to 90% wiec to te nie taka tylko teoria.Kiedy genetyczne?
Bum no mysle ze nie odpadnie, choc z Lena chyba tez Ci mowili ze chlopak?
Teraz to wiesz od 3 innych i dobrych lekarzy usłyszałam, ze siurek wiec zapewne tak zostanie [emoji4]
A mialas pogląd w 3-4D na polowkowych?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]
Bum nie nie mialam wiekszosc ginkow nie robi na polowkowych bo lepiej wszystko w 2d widac.
Mi poki co 2 lekarzy powiedzialo ze dziewczynka zreszta na opisoe polowkowych mam napisane czarno na bialym: prawidlowe zenskie narzady plciowe . W szpitalu na IP sie nie pytalam jakos mi glupio bylo.
Mi poki co 2 lekarzy powiedzialo ze dziewczynka zreszta na opisoe polowkowych mam napisane czarno na bialym: prawidlowe zenskie narzady plciowe . W szpitalu na IP sie nie pytalam jakos mi glupio bylo.
Ahaaaa zobaczymy jutro, twarzyczke bym chciała w 3D [emoji4]Bum nie nie mialam wiekszosc ginkow nie robi na polowkowych bo lepiej wszystko w 2d widac.
No to zapewne Jagodka bedzie Jagodka [emoji6][emoji8]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t5d [emoji272]
andzelisia
Fanka BB :)
Witajcie u mnie poki co 10 dc jeszcze nie bylo zadnych staranek i nie bardzo wiem jak to wszystko ogarnac :-).tym razem stosuje tylko kwas foliowy :-)
Imama
Mazajka co do nubow to się zgadzam. Napewno jest 90% a jak mniej to lekarz sam mówi ze np na 70% wg niego itd. Lekarze zreszta napewno zawsze ostrożnie podchodzą do określania płci bo wiadomo jak to jest. Matki szał zakupów, imiona, rodzinka poinformowana. Wiec moim zdaniem to tez czasem pacjentka może usłyszeć ze 80% dziewczynka i poprostu nie myśli ze skoro lekarz powiedział to tak musi być. Także ja tam zawsze miałam info w %. Z siurkiem dopiero jak dwa razy widziała to dała 95% bo nigdy 100% nie daje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mikallo
@xBUMx trzymam kciuki by maly zostal malym i pieknie sie ustawil by go namusia zobaczyla ))
@andzelisia to mamy podobnie, ja dzis 12dc, testy owu negatywne ale i tak dzialamy co 2-3 dni wiec nie ma to wiekszego znaczenia. Z suplementow tez biore tylko wit. Prenatalne.
@ana. Jak u Ciebie? My zawsze podonie mialysmy cykle...
@andzelisia to mamy podobnie, ja dzis 12dc, testy owu negatywne ale i tak dzialamy co 2-3 dni wiec nie ma to wiekszego znaczenia. Z suplementow tez biore tylko wit. Prenatalne.
@ana. Jak u Ciebie? My zawsze podonie mialysmy cykle...
Patrycja2810
Witam u mnie dzisiaj 16 dzień cyklu. W sobotę testy owu były pozytywne temperatura 36,6 A wczoraj i dzisiaj temperatura 36,4. Czy to Tak na być?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Millo
Andzelisia,Mikallo,Ana & :*
Patrycja po owulacji powinnas miec wyzsza temp.
Oj az zazdroszcze troche tego testowania..tych emocji zwiazanych z owulacja hihi no i najpiekniejsze momenty przez Wami Dziewczyny!!no i tyle seksowej przyjemnosci[emoji38][emoji10]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycja po owulacji powinnas miec wyzsza temp.
Oj az zazdroszcze troche tego testowania..tych emocji zwiazanych z owulacja hihi no i najpiekniejsze momenty przez Wami Dziewczyny!!no i tyle seksowej przyjemnosci[emoji38][emoji10]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: