reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak mikallo trzeba brać poprawkę, ale ja też czulam że 13mialam,a owufr wyznaczył wczoraj że 12dc dziś zmienił zdanie ze względu że 3dzien mam podwyższana temp już nie rozkminiam, teraz tylko czekac.
Ja popieram anie nie spiesz się z testem różnie to może być po co ci stres.

reklama
Ania_g21 wiem, ze to wczesnie ale z corka mi juz wyszedl ;) Jak nie pokaze sie 2 kreska to bede testowac co 2 dzien, az do terminu @, zapas testow mam dosc zacny ;)
Wiem, ze nie powinno sie testowac porzed terminem @ ale zobaczymy :)

Mi też wyszedł z ostatnim synem przed terminem @ i dlatego tez testowałem przy obecnych staraniach już od 9dc i dola lapalam. Mikallo jak masz nerwy z żelaza testuj :)
bo mi dodatkowo po tej cąży bioch odechciało się testowania przed terminem i gin mi wybił z głowy też testować przed @.

Ja tez testowalam teraz 10 dpo i byly kreski beta w ten dzien 33.

W biochemicznej testowalam dzien przed terminem @ i byla slaba kreska.

Z synkiem testowalm 5 dni po terminie @ dopiero.

Jest tez taka plotka ze z dziewczynka testy szybciej wychodza niz z chlopcem:p ale to jak zwykle taka zabawa:)

Mnie przy poronieniu test wyszedl cien w 9dpo a teraz w 10 robilam i tez cien byl:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ale przy synu test wyszedł dopiero po 5 dniach od terminu @ czy dopiero wtedy testowalas?

Miało, mi też taka teoria przyszła do głowy ;P

Ja jakoś w tym cyklu na ludzie działam a testowanie jest dla mnie swojego rodzaju radością ze starań:) jak nie wyjdą do okresu to nic się nie stanie bo przecież jeszcze będzie na to czas ;P

Jestem trochę przeziebiona, czy po staraniach i mogąc być w ewentualnrmej ciąży, mogę zazyc np Wit. C 1000?

Maziajka ale przy synu test wyszedł dopiero po 5 dniach od terminu @ czy dopiero wtedy testowalas?

Miało, mi też taka teoria przyszła do głowy ;P

Ja jakoś w tym cyklu na ludzie działam a testowanie jest dla mnie swojego rodzaju radością ze starań:) jak nie wyjdą do okresu to nic się nie stanie bo przecież jeszcze będzie na to czas ;P

Jestem trochę przeziebiona, czy po staraniach i mogąc być w ewentualnrmej ciąży, mogę zazyc np Wit. C 1000?
Gdzieś czytałam że w ciąży to 100mg Wit c.p polecam miksturke z imbirem miodem czoskniem ,kurkuma i sok z jednej cytryny i trochę wody przegotowanej tak zawsze faszeruje najstarszego syna i nas i obywa się bez antybiotyków od kilku lat.
To 7go oby test pozytywny mikallo będę trzymać kciuki mocnooo

Millo ja w pierwszej 5 dni po @ i chlopak, teraz 2 dni przed @ i tez chlopak [emoji6] ale wiem ze zalezy to od zagniezdzenia. Teraz mialam implantacje ok 7 dpo bo mialam lekki bol i lekkie plamienie w ciagu dnia. Zspisalam sobie w apce i potem sie zgadzalo .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja jak się nie uda znów to pierdziele skończyły mi się testy owu nie zamawiam wiecej, będę tylko sprawdzać śluz i z doskoku zmierze temp żeby się zorientować czy po owul, nie chce już sprawdzać, mierzyć, badać, mąż na witaminach od miesiaca to i nasienie będzie lepszej jakości w kolejnym cyklu tak myślę, moje hormony po prawie 3miesiach nie karmienia też powinny wrócić do normy. będziemy działać bliżej domniemanej owul intensywniej i wkoncu może zaskoczy.

reklama
Do góry