reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A co do temperatury to chyba przez progesteron jest i tak wyższa. Kiedy spada? Dopiero chyba przy @, prawda? Czy wcześniej spadnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie tylko pare dni po owu mierzyłam w zeszłym cyklu wiec nie wiem. Narazie mam 36,67 dzisiaj.
Ana to kciuki za Ciebie! Oby się udało.

@ana to nie jest tak, że w owu to napewno będzie a przed to lipa... to nie matematyka i nie jest takie proste [emoji6]
U mnie ostatnie przytulanki dzień przed owu domniemana a ta sie przesunęła tydzień [emoji15]
Gin zobaczył ( ten tydz pózniej) pęcherzyk mega z bardzo gruba otoczka i mówił, że nie ma szans żeby pękł [emoji52] nastawiłam sie na następny cykl a tu niespodzianka [emoji6]
Także nie znasz dnia ani godziny [emoji6][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Leeleeth to masz teraz dzidzie z tygodniowego odstępu? Dobrze przeczytałam?

Millo ja chyba jednak poczekam do piątku bo wtedy będzie 12 dpo i myśle ze wtedy jak ma coś wyjść to wyjdzie wiec zrobię test w piątek. A miałaś może bóle podbrzusza w cyklu ciążowym?

Millo za mnie słabo trzymałas
Dzis 12dpo, przed chwila zrobiłam test i negatyw. Musze umówić sie do lekarza i porobić jakies badania moze hormony czy cos.

reklama
Ajlak w 12dpo raczej polecalabym zrobic test z porannego moczu. Do zagniezdzenia mogloby dojasc dopiero w 10-12 dpo i jezeli nawet w 10 dpo to test moze tego niewykryc.

Do góry