reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A co do temperatury to chyba przez progesteron jest i tak wyższa. Kiedy spada? Dopiero chyba przy @, prawda? Czy wcześniej spadnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie tylko pare dni po owu mierzyłam w zeszłym cyklu wiec nie wiem. Narazie mam 36,67 dzisiaj.
Ana to kciuki za Ciebie! Oby się udało.

@ana to nie jest tak, że w owu to napewno będzie a przed to lipa... to nie matematyka i nie jest takie proste [emoji6]
U mnie ostatnie przytulanki dzień przed owu domniemana a ta sie przesunęła tydzień [emoji15]
Gin zobaczył ( ten tydz pózniej) pęcherzyk mega z bardzo gruba otoczka i mówił, że nie ma szans żeby pękł [emoji52] nastawiłam sie na następny cykl a tu niespodzianka [emoji6]
Także nie znasz dnia ani godziny [emoji6][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Leeleeth to masz teraz dzidzie z tygodniowego odstępu? Dobrze przeczytałam?

Millo ja chyba jednak poczekam do piątku bo wtedy będzie 12 dpo i myśle ze wtedy jak ma coś wyjść to wyjdzie wiec zrobię test w piątek. A miałaś może bóle podbrzusza w cyklu ciążowym?

Millo za mnie słabo trzymałas
Dzis 12dpo, przed chwila zrobiłam test i negatyw. Musze umówić sie do lekarza i porobić jakies badania moze hormony czy cos.

reklama
Ajlak w 12dpo raczej polecalabym zrobic test z porannego moczu. Do zagniezdzenia mogloby dojasc dopiero w 10-12 dpo i jezeli nawet w 10 dpo to test moze tego niewykryc.

Do góry