reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka mój mąż tez tak sobie tłumaczy swój "pociąg" do piwa heh również kamienie ma na nerkach.
Ana trzymaj się! Oby było wszystko dobrze. Ja niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia dlaczego tak może być.
Millo daj właśnie znać co i jk

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witam nie odzywalam sie, bo cos nie tak czuje, cos ta moja ciaza niewyrazna chyba, robilam wczoraj rano test po dwoch dniach ,myslalam ze kreska ciemniejsza bedzie, po dwoch dobach,, a tam taka sama jak dwa dni temu kupilam wczoraj test innej firmy, ale nie przeczytalam ze mniej czuly 25, tamte byly 10 czulosc, dzis rano zrobilam znowu z porannego rzecz jasna i byla kreska bladziutka, a jak zajzalam po trzech godzinach to prawie jej nie ma :( nie mam mozliwosci isc na bete niestety narazie i zaczynam sie matrwic, dlaczego te testy tak mam slabo wyrazne, czuje sie normalnie jajniki ciagna tylko i troche piersu swedza, ale to delikatnie mam czarne mysli, ze ciaza sie nierozwija prawidlowo chyba nic z tego, dzis mam 30 dc ostatni moj termin @ przypada wlasnie dzis, najpozniej jutro wiec albo ta implantacja naprawde byla baardzo pozno tylko dlaczego mam slabe testy nie ciemnieja, martwie sie okropnie :(
Beta by rozwiązała Twoje wątpliwości, szkoda że nie masz jak... Myślę że nie powinnaś się denerwować za wczasu..[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana trzymam kciuki mam nadzieje ze testy beda ciemniec!

Imama no jakos sobie to trzeba tlumaczyc:p ogolnie piwko jest bardzo zdrowe tylko ja zawsze musialam cos do niego jesc,,a potem dupsko rosnie.

Millo nie ma co wzucac, bo nawet aparat nie wylapuje ja sama czasem widze,a czasem nie, tak sie cieszylam ze sie udalo, a dzis zalamka tym testem. :(

Ana kurcze moze te testy do dupy sa?albo ciaza po prostu jest mlodsza niz myslisz?:(Trzymam mocno kciuki by ciemnialy!!

Mam wynik.Czy jest okej?Wartosc nmol.
Screenshot_2017-03-17-13-44-22.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-17-13-44-22.png
    Screenshot_2017-03-17-13-44-22.png
    20,2 KB · Wyświetleń: 235
Ostatnia edycja:
Ana a ty wkoncu ciążowe robiłaś czy tylko owu? Bo nie pamietam. Mi na owu zawsze na tych jednych wychodzi ta druga jaśniejsza. Nigdy nie pokazało mi jednej kreski tylko zawsze dei druga słabsza.
Millo ja to kompletnie się nie znam na tym. O co chodzi z tymi fazami tam w tabelce po prawej bo sama jestem ciekawa?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry