reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Naprawdę u mnie jest niewiele widoczna ta kreska także nawet się nie cieszę bo nie chce się nakrecac :-) u Ciebie pozytyw!!!!! Dzialajcie!!!! :-)Antonia ja mialam jeszcze jasniejsze niz Ty bylo widac z lupa hahaBedzie dobrze!Jejku ale sie juz ciesze Kochana:*
U mnie 11:30. Pelny pozytyw na niebieskich hihi..ale Was męczę w tym cykluWybaczcie:*Zobacz załącznik 798089
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Nie szaleje bo wolę się nie nakrecac. Jutro mam wolne i jeśli będzie ciemniejsza to chyba się już zacznę cieszyc :-) narazie z dystansem żeby placzu potem nie było :-)masz cierpliwosc ja bym juz inny test obsikala albo beta
Imama wielkie dzięki za informacja, chyba są łatwiejsze do spełnienia niż te które wcześniej tu były podawane.
Arya musisz być spokojna i silna dla maleńkiej, a ona pomalutku sobie urośnie, koleżanka miala podobnie ,jej córcia jest drobniutka ale zdrowa i silna wiec myśl pozytywnie.
Miałam te same testy ciążowe gratisy z owul. i wychodziły takie cienie i była ciąża.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya musisz być spokojna i silna dla maleńkiej, a ona pomalutku sobie urośnie, koleżanka miala podobnie ,jej córcia jest drobniutka ale zdrowa i silna wiec myśl pozytywnie.
Miałam te same testy ciążowe gratisy z owul. i wychodziły takie cienie i była ciąża.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
maran-atha
Millo jest super bedzie dzialanie w najlepszym czasie
Antonia2016
Sama jestem ciekawa [emoji5]@antonia są cienie! Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
U mnie na lh tez mocniejsze kreski były na początku także zaciskam z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Imama
No dziewczyny któraś wkoncu musi zaciążyć i wtedy musi ruszyć jak lawina!!!
Antonia mam nadzieje ze zaczniesz hehe kciuki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia mam nadzieje ze zaczniesz hehe kciuki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Millo
Załączniki
Podziel się: