reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zwariuje z tymi testami:p O 19 ten ostatni czyli po tej przerwie.Jest najmocniejszy a myslalam ze juz sie bardziej nie da.W ogole szok bo te niebieskie przez pol roku mi takie nie wychodzily haha ..ten cykl jest niemozliwy!Zobacz załącznik 798174

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz, owulka czeka na męża :-) Przygotowana? Ogolona ;)? Heh no u mnie to jutro się zobaczy. Jeśli jest tam coś naprawdę to powinno być ciemniejsze :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zwariuje z tymi testami:p O 19 ten ostatni czyli po tej przerwie.Jest najmocniejszy a myslalam ze juz sie bardziej nie da.W ogole szok bo te niebieskie przez pol roku mi takie nie wychodzily haha ..ten cykl jest niemozliwy!Zobacz załącznik 798174

No niezły barwnik w tych Twoich. Moje to były same cienie[emoji4]

No powiem Wam ze sama w szoku jestem.Tyle cykli robilam te niebieskie i zawsze lipa byla.Sila umyslu jest niesamowita!

Teraz sie boje:p bo no mialam tą dziewczynke planowac i co teraz?:D castagnus bralam i saw palmetto ale ph mam 5 ...sniadania jadlam pozno.. maz jedzie z 10dniowym nasieniem haha.

Millo mówię Ci ze naprawdę odstęp nie ma znaczenia hehe ja to już chyba wszystkie możliwe badania przeanalizowałam.
Z abstynencja po suplementach to dużo pomoże! A pH musisz mieć wyższe żeby tak naprawdę zajść. 5 to moim zdaniem optymalne i duże szanse na ciąże a o to najbardziej przecież chodzi, żeby zaciążyć [emoji6]
Teraz zapisuje w takiej Appce temperatury i cykl i pokazuje ze przed owu chłop a w sama owu dziolszka: patrz
62bbdb0c14765d76ab42a448877d4de1.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama myslisz? Ale jak sie wejdzie w neta to tyle osob pisze ze jednak na dziewczynke z odstepu a chlopczyka z owulacji..najgorzej ze nie wiem jak mam 1 syna bo to wpadka byla;p haha z przerywanego :)

No powiem Wam ze sama w szoku jestem.Tyle cykli robilam te niebieskie i zawsze lipa byla.Sila umyslu jest niesamowita!

Teraz sie boje:p bo no mialam tą dziewczynke planowac i co teraz?:D castagnus bralam i saw palmetto ale ph mam 5 ...sniadania jadlam pozno.. maz jedzie z 10dniowym nasieniem haha.

Życie pisze własne scenariusze czy tak czy siak;)

Maran musze beret znalesc dla malza buhaha:p slyszalyscie o tym przesądzie?:p

Wy juz bedziecie w nocy smacznie spac a my po polnocy bum cyk cyk[emoji23]
Mam głupawke!
Tak się ciesze ze dana nam szansa jest:)

No tacy stesknieni , będzie gorąco no i świeca albo na brzuch

reklama
Millo naprawdę sama będę w owu działać. Jak już ma być córa to będzie tak czy siak. A naprawdę moim zdaniem za dużo czynników może mieć wpływ i nie warto porównywać z innymi. Ja z pierwszym tez wpadka z przerywanego wiec nie wiem. Ten jest 4 dni przed także u mnie inaczej. Ale skoro mąż z abstynencj jedzie i ta owu jednak wypadła Wam idealnie to aż grzech się nie starać!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry