reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya smutne to co piszesz, u nas byla sytuacja znaczy u mojej kuzynki dziewczynka byla za mala niz wskazywal wiek ciazy, miala dodatkowe badania podejzewali to o czym ty piszesz, zmienili jej termin porodu o 3 tyg ! ze niby owulacja byla pozno, ona byla zdziwiona, bo wiedziala kiedy wspolzyli nie wierzyla , fakt dziewczynka nie urodzila sie duza bo 2.900 ale dwa tyg po terminie wedlug pierwszej daty porodu. A teraz ta mala papusna zrobila sie w mig i musi ja odchudzac, bo ponoc za duzo je :p zalecenia lekarza, takze zycze Tobie, aby wszystko dobrze poszlo.
No antonia tsuper trzymam kciuki :) jutro na pewno bedzie lepiej widoczna.
Millo czyli pewnie jutro owul. ta temp nie sygnalizuje ze juz po, udanych staranek maz pewnie steskniony bedzie sie dzis dzialo :D
A ja sie zastanawiam czy jutro nie sprobowac troche szybko 8 dni od owu co nie? ale mam duzo testow, wiec moze sprobowac jutro? tylko musze sie nastawic ze najpewniej moze wyjsc negatyw ,jak znam siebie to przez pol dnia bede wypatrywac czy aby cos nie przybylo haha milego dnia kobietki.

reklama
Ana wg mnie 8 dpo nie ma sensu ..najwczesniej 10 dpo

010igov35ye70zfx.png

Ana ja robilam 9dpo i wyszedl mi cien cienia ale mysle ze tak jak Maziajka napisala.Poczekaj do chociaz 10dpo..11 to juz fajny czas tez:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Leleth a jak.u Ciebie mialas juz polowkowe?

010igov35ye70zfx.png

Dzisiaj miałam prenatalne. Dzidzia zdrowa, ruchliwa. Małe ryzyko wad. Ale za to łożysko brzegiem dotyka ujścia szyjki, zrobił sie mały krwiaczek. Od zeszłego tygodnia miałam bóle podbrzusza i wyglada na to, że łożysko podrażnia mi szyjkę i generuje skurcze. Wiec mam leżeć i bardzo uważać.
f8177d701bf1603a6101d3e479cb8b89.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png

Antonia niewiem czy pamietasz , ale ja mialam taki cien cienia ze tylko przy oknie bylo cos widac :) i doslownie w ciagu dnia ciemnial, wieczorem juz wyszedl mocniejszy i dzien pozniej.
Leleeth oszczedzaj sie, nie ma zartow.
Maziajka sampoczucie ok? :) my 23 tydzien. Mala kopie, wybieranie imienia w toku. Moze zamiast Bianki bedzie Liwia. Sie okaze :) u mnie wsrod rodziny i znajomych od lipca co miesiac porod az do listopada, szalenstwo :) staraczki trzymam kciuki ❤❤

Dzisiaj miałam prenatalne. Dzidzia zdrowa, ruchliwa. Małe ryzyko wad. Ale za to łożysko brzegiem dotyka ujścia szyjki, zrobił sie mały krwiaczek. Od zeszłego tygodnia miałam bóle podbrzusza i wyglada na to, że łożysko podrażnia mi szyjkę i generuje skurcze. Wiec mam leżeć i bardzo uważać.
f8177d701bf1603a6101d3e479cb8b89.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png
Ale slicznotek [emoji7] odpoczywaj dużo

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia niewiem czy pamietasz , ale ja mialam taki cien cienia ze tylko przy oknie bylo cos widac :) i doslownie w ciagu dnia ciemnial, wieczorem juz wyszedl mocniejszy i dzien pozniej.
Leleeth oszczedzaj sie, nie ma zartow.
Maziajka sampoczucie ok? :) my 23 tydzien. Mala kopie, wybieranie imienia w toku. Moze zamiast Bianki bedzie Liwia. Sie okaze :) u mnie wsrod rodziny i znajomych od lipca co miesiac porod az do listopada, szalenstwo :) staraczki trzymam kciuki [emoji173][emoji173]
Wiem wiem. Z dużo cieni było ciąż ale wiem że bywa i tak że później są rozczarowania dlatego czekam na jutro :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja oba imiona piekne♡
Leeleeth dobrze ze z Malutka wszystko dobrze:*a Ty odczuwasz bol jakis przez to?:(
Antonia caly dzien mysle o Twoim cieniu:**

Ja sie teraz boje ze trafie w sama owulacje haha a ph mam 5.Pije cole haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry