ana.
Fanka BB :)
Arya smutne to co piszesz, u nas byla sytuacja znaczy u mojej kuzynki dziewczynka byla za mala niz wskazywal wiek ciazy, miala dodatkowe badania podejzewali to o czym ty piszesz, zmienili jej termin porodu o 3 tyg ! ze niby owulacja byla pozno, ona byla zdziwiona, bo wiedziala kiedy wspolzyli nie wierzyla , fakt dziewczynka nie urodzila sie duza bo 2.900 ale dwa tyg po terminie wedlug pierwszej daty porodu. A teraz ta mala papusna zrobila sie w mig i musi ja odchudzac, bo ponoc za duzo je zalecenia lekarza, takze zycze Tobie, aby wszystko dobrze poszlo.
No antonia tsuper trzymam kciuki jutro na pewno bedzie lepiej widoczna.
Millo czyli pewnie jutro owul. ta temp nie sygnalizuje ze juz po, udanych staranek maz pewnie steskniony bedzie sie dzis dzialo
A ja sie zastanawiam czy jutro nie sprobowac troche szybko 8 dni od owu co nie? ale mam duzo testow, wiec moze sprobowac jutro? tylko musze sie nastawic ze najpewniej moze wyjsc negatyw ,jak znam siebie to przez pol dnia bede wypatrywac czy aby cos nie przybylo haha milego dnia kobietki.
No antonia tsuper trzymam kciuki jutro na pewno bedzie lepiej widoczna.
Millo czyli pewnie jutro owul. ta temp nie sygnalizuje ze juz po, udanych staranek maz pewnie steskniony bedzie sie dzis dzialo
A ja sie zastanawiam czy jutro nie sprobowac troche szybko 8 dni od owu co nie? ale mam duzo testow, wiec moze sprobowac jutro? tylko musze sie nastawic ze najpewniej moze wyjsc negatyw ,jak znam siebie to przez pol dnia bede wypatrywac czy aby cos nie przybylo haha milego dnia kobietki.