reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja gratki wiedzialam a ba kiedy termin?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Katja super! Wiedziałam że będzie ok, po prostu potrzebowała dzidzia kilka dni ,

Myślisz ze owulacja ci się przesunęła ? Jak to było jak zaszłas?

Antonia - jak tam praca wre :) ? Hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Katja super! Wiedziałam że będzie ok, po prostu potrzebowała dzidzia kilka dni ,

Myślisz ze owulacja ci się przesunęła ? Jak to było jak zaszłas?

Antonia - jak tam praca wre :) ? Hehe

Tak tak, wczoraj,, wręła" [emoji6] 9 dc, kolejne w 12 dc z gorącą kąpielą jajek, w sobotę [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia - będzie dobrze , seksik jest to i szanse są ;) .

Jeny dziewczyny u mnie na grupie pierwsza lutówka urodziła , emergency cc , bo się łożysko odkleiło - masakra ! Po prostu nigdy nie można być pewną w ciąży niczego - szok , oby maluszkowi nic nie było a taki szkrabek ledwo ponad kg wagi aż normalnie łzy w oczach na takiego maluszka

Antonia - będzie dobrze , seksik jest to i szanse są ;) .

Jeny dziewczyny u mnie na grupie pierwsza lutówka urodziła , emergency cc , bo się łożysko odkleiło - masakra ! Po prostu nigdy nie można być pewną w ciąży niczego - szok , oby maluszkowi nic nie było a taki szkrabek ledwo ponad kg wagi aż normalnie łzy w oczach na takiego maluszka

Trzy miesiące wcześniej.. [emoji17] oj takie to życie, niby natura ale coraz gorzej i trudniej

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katja gratulacje :)
Ja jutro kończę 18tc. Jeszcze 3 tyg i będę wiedziała kto tam siedzi w środku :)
Dziś siostra mi napisała ,że jest w ciązy-starali się od sierpnia :). Będziemy mieć dzieci z 3mc różnicą tylko szkoda , że taka odległość . Ja jeszcze czasami wymiotuję ale to już rzadkość . Ogólnie czuję się super i wracają siły :) . Miłego dnia dziewczyny :)

Do góry