reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Airfix - koniecznie mi musisz napisać najlepiej na priv żeby mi się nie zgubilo :) - jakimi sposobami testosteron zbijałas u męża, bo ja myślę jednak ze to kluczowe jest , i że jednak od faceta więcej zależy niż myślimy :), no to jak już widziałaś 3 linie to dziewczynka , ja żadnych linki nie widziałam. Ale u mnie to wygląda jak jajka a już na tym etapie po wyrostku płciowym bo to juz 25 tydzień wszytsko co ma.byc to jest :), widzisz u mnie wszystkie teorie na dziewczynkę a u Ciebie na chlopca i mamy odwrotnie [emoji23]

Elena - ramzi metoda zobacz sobie przesyłam linka - musisz mieć usg z 6 tyg ciąży max do 8 chyba ale najlepiej 6

Link do: Ramzi Theory

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Też możecie sobie wpisać na Google. - "girl potty shot " to wam.wyskoczy właśnie takie zdjęcie jak imama dala.tylko dziewczynki od dołu - różnie to wygląda tak naprawdę zależy od tc

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Ja już 3usg miałam na których 3 lekarzy mówiło ze corka na 100%, ale ja i tak nie dowierzam. Jeszcze z rodziną nie mam lekko, ciągle dogadywanie o płeć,nawet na usg siusiaka widzą...lepiej niż lekarze. Łokieć i to taki od pępka pod prawie brodę to dla nich siusiak ale niech sobie myślą co chcą. W czerwonej bransoletce chodzę żeby mnie nie urzekali. Rodzina męża nawet o ciąży nie wie, mój plan wypali żeby o wnuczce nie wiedzieli. Starania mam spisane ale na laptopie..I czekam miesiąc na sprzęt do Internetu wrr. W środę miał być na 100% dziś już kolejny tydzień się zaczął.

A możecie mi wytluamaczyc tą teorię ramzi? Coś czytam ze zależy od ułożenia łożyska ale jak patrzę na te rysunki to dalej nie kumam :-)

Dziewczyny to wlasnie nie jest jakis cien ciena tylko wyrazna kreska tutaj mam lepsze zdjecie
1476693335118.jpg

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476693335118.jpg
    1476693335118.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 572
Elenaa przejrzyj sobie wlasnie usg płci , na necie jest dużo zdjeć. Ale lekarz to wiadomo wie najlepiej i pokaże o co chodzi.

Airfix ty to napewno dziewczynka. Wiadomo jak widzisz sama pare razy to wiesz. A z tym sikaniem to pierwsze słyszę. Ale fajnie ze miałaś okazje zobaczyć [emoji4].
Czekam aż wkońcu spiszesz wszystko i wrzucisz bo tez wlasnie jestem ciekawa co z tym testosteronem. Bo ja uważam ze jednak to wszystko od faceta jednak zależy. Jak by nie było to plemniki X lub y itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix u Ciebie to na bank córeczka skoro 3 różnych lekarzy mówiło już. Ja chce iść jakoś jakoś 24-25 tc do innego lekarza na usg 4d aby inny lekarz zobaczył malenstwo. Już nie chłodzi konkretne o płeć ale o prawidłowość innych narządów: serduszka, mózgu itp. A robiłam u tamtrgo usg polowkowe z synkiem więc mam do niego pewność.

reklama
Elenaa te 4d usg to napewno dobry pomysł. Przy okazji co do płci będziecie mieli pewność i będziesz spokojniejsza.

Miciurka ale kurczę dziwne bardzo bo faktycznie usg z 12 tc to wskazuje typowo na dziewczynkę. Ze usg co przesłałas teraz to faktycznie wyglada na jajka ale kurczę ja bym taka pewna nie była ze to chłopak. Ja juz wcześniej czytałam rożne fora i oglądałam zdj usg i czasem faktycznie do końca nie wiadomo. Chyba u ciebie okaże sie przy porodzie [emoji7] szkoda faktycznie ze nie macie niespodzianki tylko tak niespodziewanie wiecie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry