reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ze zdjęcia to czasem trudno określić bo wargi czasem sa bardzo spuchnięte zależy czy ty faktycznie widziałaś jak tak to wiesz najlepiej. Ale i tak najlepsze jest zdjęcie od dołu gdzie widac jajka i siurka
1476645562-puyve0.jpeg
to akurat mojego synka w 20 tc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widzicie druga na zywo jest wyrazniejsza! Cala noc mi sie pozytyw snil poszlam i zrobilam jestem w szoku to 10 lub 11 dpo a implantacje mysle ze mialam w piatek wieczroem bo caly piatek.dziwnie czulam brzuch a na wieczor takie szczypanie w szyjce czyli dokladnie 2 dni temu to bylo

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - ja widzę cień cienia na pierwszym teście :), no ładnie :)

Elenaa- no tu są tylko 3 usg w ciąży , teraz i tak byłam prywatnie bo coś mnie bolało i cały czas chora jakieś infekcje i mam bardzo mały brzuch chciałam zobaczyć czy wszytsko ok i czy dzidzia się dobrze rozwija , ostatnie usg przed porodem żeby zobaczyć mniej więcej jaka wielkość dzidzi

Imama- na twoim foto ładnie widać też jajka mam takie foto z usg , jak byłam w ciąży z synem :) tylko ze bliżej zrobione, ale z tego foto wątpliwości tez nie ma bo przecież coś sterczy poznaje ten sprzęt hahah ,

No cóż trudno , powiem.wam ze trochę mi smutno ze nie będę mamą córki no ale wiem że nie będę żałować ze jestem mamą dwóch synów :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ja widzę dwie kreski na obu testach! Wiadomo to bardzo wcześnie więc to cienie ale widać na zdjęciu :-) moje cienie cienia 12 dpo to nawet nie bylo widac na zdjeciu.
Gratulacje!!!

reklama
Do góry