Imama Ja szukałam na usg tych sławnych 3 kreseczek
I nie dojrzalam w 17tyg. Mało tego lekarz tak mi robił usg od spodu i jakby w górę narządów żeby się chyba ze mną podraznic. Bo tam były jajeczka jakby (spuchniete wargi) i wyrostek płciowy taki siusiak jakby mały i lekarz pyta -co bym chciała? Ja mowie ze- dziewczynkę,ale niech tylko zdrowe będzie i ze przecież widzę jajka i ze coś starczy, że wiem ze to chłopak. A on się śmieje tylko i mowi- no to masz dziewczynke
a jak nie wierzysz to się w lustrze przejrzyj ze też coś odstaje,a u dzieci takich małych ten wyrostek sterczacy długo może być widoczny jeszcze. I zaczął robić usg pod innym kontem żeby pokazać te dziewczęce kreseczki.
Kolejne polowkowe już mi robili w klinice i tam Pani tez pokazala te sławne 3kreski. A tydzień temu już wątpliwości nie było bo mała się zsiurała i lekarz mowi- no ona już nie ma Ci jak inaczej udowodnić ze jest dziewczynka,widzisz czym sikala [emoji23]
Miciur-ka Ja też lubię patrzeć na usg jak dzidzia się tuli
Moja pepowine ostatnio przytulala sobie do buzi i worek treningowy z łożyska robiła. Za dużo chyba MMA i KSW oglądałam,córka mi na zawodnika rośnie haha
Kochana ja u mojego męża 1,5r testosteron zbijalam,ciężko było . Ale nie odpuscilam mu. A teraz jak widzę co on je i jaką ma tragiczną morfologie to żałuję ze to planowanie nie trwa dalej. Wszystkie przyzwyczajenia nie zdrowe sprzed 2lat sa znów na porządku dziennym,testosteron pewnie ponad normę.
Z Ramzi theory u mnie chłopiec miał być, teoria czaszki...na chłopca bardziej bo okrągła,zależy jak mi usg robią. Nub mi się sprawdził tylko ale już w tym 12tyg6dni...wcześniej to nie ma co bo lekarz mówi ze do 15tyg nuby chłopięce się mogą podnieść.