reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajka ja widze tez na dwóch dwie kreski. Serdeczne gratulacje!!!

Miciurka a ile latek ma synek? Napewno fajnie mieć dwóch synów jak chce sie mieć jeszcze trzecie. Moze akurat dziewczynka.

Elenaa ja to chyba do końca bym nie umiała uwierzyć w ta dziewczynkę. Ale ty juz dwa razy miałaś potwierdzone wiec patrz uważnie czy widac trzy kreseczki i czy nogi nie sa złączone. Niestety przy dziewczynkach znam dużo przypadków ze jednak chłopak sie urodził.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elenaa- ty pewnie będziesz miała córkę i Airfix tez tylko ja będę miała syna [emoji23], hehe także myślę że nie masz się co martwić , ale widać ze nie można nigdy być pewnym bo u mnie metoda ramzi powinna być dziewczynka i nubek płaski był - wiec w każdej chwili po prostu może się podnieść i tyle, no myślę że fajnie ze będzie brat bo może będą to samo lubić piłkę czy coś , i będą mogli się razem bawić itp.

Wiem ze jeszcze będę chciała raz spróbować dziewczynkę mieć , ale to kiedyś kiedyś - ale.musze jeszcze jedno podejście zrobić hehe :) , tym razem na facecie się skupie bardziej , a ja miałam niskie ph i śluz typowo dziewczynkowy i co nic mi to nie dało , masakra

No jestem zadowolona z wczorajszych zdjęć na usg jak było ślicznie widać i jak się wtulał :), buzia śliczna jak nie wiem co , może taki mój los ze mam być otoczona przez same jajka [emoji23] hahah ,

Tylko pozostaje problem z imieniem :D , żadne nam nie podchodzi jak narazie , jak już nic nie wymyślimy to chyba będzie Daniel, ale może coś jeszcze się znajdzie

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka a kiedy miałaś usg genetyczne? I wtedy nub był płaski :-) ?
No jestem ciekawa co u mnie. Ale i tak pewność chyba będzie dopiero na usg polowkowym a idę dopiero za 4 tygodnie w 22 tc. Także do połowy listopada to jeszcze bedzie niepewność nawet jak w srode lekarz powie co będzie to na 100% nie mozna tego brac pod uwagę

Ja miałam genetyczne w 12 tyg ciąży , i wtedy nub był jescze płaski, no myślę że najpewniej na polowkowym będzie, chociaż jak juz Ci któryś raz powie ze dziewczynka to tylko formalność żeby spr. Czy coś tam nie wyrosło , na lutowkach kilku dziewczynom się płeć zmieniła ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama Ja szukałam na usg tych sławnych 3 kreseczek :) I nie dojrzalam w 17tyg. Mało tego lekarz tak mi robił usg od spodu i jakby w górę narządów żeby się chyba ze mną podraznic. Bo tam były jajeczka jakby (spuchniete wargi) i wyrostek płciowy taki siusiak jakby mały i lekarz pyta -co bym chciała? Ja mowie ze- dziewczynkę,ale niech tylko zdrowe będzie i ze przecież widzę jajka i ze coś starczy, że wiem ze to chłopak. A on się śmieje tylko i mowi- no to masz dziewczynke:) a jak nie wierzysz to się w lustrze przejrzyj ze też coś odstaje,a u dzieci takich małych ten wyrostek sterczacy długo może być widoczny jeszcze. I zaczął robić usg pod innym kontem żeby pokazać te dziewczęce kreseczki.
Kolejne polowkowe już mi robili w klinice i tam Pani tez pokazala te sławne 3kreski. A tydzień temu już wątpliwości nie było bo mała się zsiurała i lekarz mowi- no ona już nie ma Ci jak inaczej udowodnić ze jest dziewczynka,widzisz czym sikala [emoji23]

Miciur-ka Ja też lubię patrzeć na usg jak dzidzia się tuli :) Moja pepowine ostatnio przytulala sobie do buzi i worek treningowy z łożyska robiła. Za dużo chyba MMA i KSW oglądałam,córka mi na zawodnika rośnie haha
Kochana ja u mojego męża 1,5r testosteron zbijalam,ciężko było . Ale nie odpuscilam mu. A teraz jak widzę co on je i jaką ma tragiczną morfologie to żałuję ze to planowanie nie trwa dalej. Wszystkie przyzwyczajenia nie zdrowe sprzed 2lat sa znów na porządku dziennym,testosteron pewnie ponad normę.
Z Ramzi theory u mnie chłopiec miał być, teoria czaszki...na chłopca bardziej bo okrągła,zależy jak mi usg robią. Nub mi się sprawdził tylko ale już w tym 12tyg6dni...wcześniej to nie ma co bo lekarz mówi ze do 15tyg nuby chłopięce się mogą podnieść.

Ostatnia edycja:
Do góry