reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maranatha masz racje. Napewno to szczęście ja tam raczej nie wierze w planowanie. Bardziej mi sie sprawdza ze poprostu to rodzinne jest. Mojego męża brat tez ma dwóch synów itd

Miciurka ja powiem Ci ze miałam zalamke ostra przy drugim synu. Dużo płakałam- głupia ja. Niestety mam taki charakter. Wiem niestety ze pewnie ja to trzeciego synka będę miała No ale powoli oswajam sie z ta myślą bo nie chce znowu sie rozczarować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak tak dziewczyny na bank siurek ;), lekarz nam nie mówił co jest szybko jechał głowica bo mówiliśmy ze nie chcemy wiedzieć ale jak tu takie coś przeoczyć [emoji23]

Imama - a jaka masz różnice wiekowa między dziećmi ?

Maran-atha- prawda z tym planowaniem ale wiem ze dużo zrobiłam, nie udało się no cóż , trudno

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ważne ze sprobowalas. Ja tak myśle. Ze człowiek spróbował i nie ma co sie zastanawiać ze moze by sie udało.
Moj starszy skończył 13 czerwca 5 lat a młodszy 08 czerwca sie urodził tego roku czyli równe 5 lat różnicy.
Miałam mieć mniejsza różniące ale maz wyskoczył ze ślubem bo mieliśmy problemy zeby ochrzcić i sie rok przeciągnęło i do tego 8 miesięcy starań

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elenko bede testowac ale jeszcze nie wiem kiedy .Bety nie robie bo juz ostatnio betowalam i prg badalam i te baby sie tak patrza i mnie wkurwiaja to takie male zadupie jest ..potem maja co obgadywac.Jak wyjdzie pozytyw to pojde.

Miciurka gratulacje synka czyli przeczucia Cie nie mylily najwazniejsze ze wzzystko ok:-) widocznie to cale planowanie to o du*** ...

Antonia wydaje mi sie ze 23 dc to zdecydowanie za wczesnie.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Jaka masz cudna fotkę buziuni [emoji7] moja nie daje sobie zrobić,leży nogami i rękami na głowie kolejna wizytę. Gratuluje slicznego synusia:) To teraz już pod kolor będziesz mogła coś kupić ;) Ja bym chyba nie wytrzymała i na kolejnej wizycie spytała czy mam rację ,bo w końcu sami wypatrzyliscie ;)

reklama
No ale dziewczyny kolejna wizyta to będzie w 38 tygodniu jak jej doczekam, to bez sensu juz pytac - chociaz mozna -ale tam ewidentnie jajka widać, ja w sumie nie mam żadnych wątpliwości bo juz to kiedyś widziałam [emoji23] - ponad 3 lata temu na usg syna haha,

Airfix - widzisz spokojnie dał buzię sobie sfotografować i nie krył sprzętu tez [emoji23][emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry