reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maranatha masz racje. Napewno to szczęście ja tam raczej nie wierze w planowanie. Bardziej mi sie sprawdza ze poprostu to rodzinne jest. Mojego męża brat tez ma dwóch synów itd

Miciurka ja powiem Ci ze miałam zalamke ostra przy drugim synu. Dużo płakałam- głupia ja. Niestety mam taki charakter. Wiem niestety ze pewnie ja to trzeciego synka będę miała No ale powoli oswajam sie z ta myślą bo nie chce znowu sie rozczarować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak tak dziewczyny na bank siurek ;), lekarz nam nie mówił co jest szybko jechał głowica bo mówiliśmy ze nie chcemy wiedzieć ale jak tu takie coś przeoczyć [emoji23]

Imama - a jaka masz różnice wiekowa między dziećmi ?

Maran-atha- prawda z tym planowaniem ale wiem ze dużo zrobiłam, nie udało się no cóż , trudno

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ważne ze sprobowalas. Ja tak myśle. Ze człowiek spróbował i nie ma co sie zastanawiać ze moze by sie udało.
Moj starszy skończył 13 czerwca 5 lat a młodszy 08 czerwca sie urodził tego roku czyli równe 5 lat różnicy.
Miałam mieć mniejsza różniące ale maz wyskoczył ze ślubem bo mieliśmy problemy zeby ochrzcić i sie rok przeciągnęło i do tego 8 miesięcy starań

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elenko bede testowac ale jeszcze nie wiem kiedy .Bety nie robie bo juz ostatnio betowalam i prg badalam i te baby sie tak patrza i mnie wkurwiaja to takie male zadupie jest ..potem maja co obgadywac.Jak wyjdzie pozytyw to pojde.

Miciurka gratulacje synka czyli przeczucia Cie nie mylily najwazniejsze ze wzzystko ok:-) widocznie to cale planowanie to o du*** ...

Antonia wydaje mi sie ze 23 dc to zdecydowanie za wczesnie.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Jaka masz cudna fotkę buziuni [emoji7] moja nie daje sobie zrobić,leży nogami i rękami na głowie kolejna wizytę. Gratuluje slicznego synusia:) To teraz już pod kolor będziesz mogła coś kupić ;) Ja bym chyba nie wytrzymała i na kolejnej wizycie spytała czy mam rację ,bo w końcu sami wypatrzyliscie ;)

reklama
No ale dziewczyny kolejna wizyta to będzie w 38 tygodniu jak jej doczekam, to bez sensu juz pytac - chociaz mozna -ale tam ewidentnie jajka widać, ja w sumie nie mam żadnych wątpliwości bo juz to kiedyś widziałam [emoji23] - ponad 3 lata temu na usg syna haha,

Airfix - widzisz spokojnie dał buzię sobie sfotografować i nie krył sprzętu tez [emoji23][emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry