reklama
Imama
Fanka BB :)
Ze zdjęcia to czasem trudno określić bo wargi czasem sa bardzo spuchnięte zależy czy ty faktycznie widziałaś jak tak to wiesz najlepiej. Ale i tak najlepsze jest zdjęcie od dołu gdzie widac jajka i siurka
to akurat mojego synka w 20 tc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Widzicie druga na zywo jest wyrazniejsza! Cala noc mi sie pozytyw snil poszlam i zrobilam jestem w szoku to 10 lub 11 dpo a implantacje mysle ze mialam w piatek wieczroem bo caly piatek.dziwnie czulam brzuch a na wieczor takie szczypanie w szyjce czyli dokladnie 2 dni temu to bylo
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Antonia2016
Niestety na zdjęciu nie widać, ale jeśli widzisz,, na żywo,, to masz odpowiedź [emoji1]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka - ja widzę cień cienia na pierwszym teście , no ładnie
Elenaa- no tu są tylko 3 usg w ciąży , teraz i tak byłam prywatnie bo coś mnie bolało i cały czas chora jakieś infekcje i mam bardzo mały brzuch chciałam zobaczyć czy wszytsko ok i czy dzidzia się dobrze rozwija , ostatnie usg przed porodem żeby zobaczyć mniej więcej jaka wielkość dzidzi
Imama- na twoim foto ładnie widać też jajka mam takie foto z usg , jak byłam w ciąży z synem tylko ze bliżej zrobione, ale z tego foto wątpliwości tez nie ma bo przecież coś sterczy poznaje ten sprzęt hahah ,
No cóż trudno , powiem.wam ze trochę mi smutno ze nie będę mamą córki no ale wiem że nie będę żałować ze jestem mamą dwóch synów
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa- no tu są tylko 3 usg w ciąży , teraz i tak byłam prywatnie bo coś mnie bolało i cały czas chora jakieś infekcje i mam bardzo mały brzuch chciałam zobaczyć czy wszytsko ok i czy dzidzia się dobrze rozwija , ostatnie usg przed porodem żeby zobaczyć mniej więcej jaka wielkość dzidzi
Imama- na twoim foto ładnie widać też jajka mam takie foto z usg , jak byłam w ciąży z synem tylko ze bliżej zrobione, ale z tego foto wątpliwości tez nie ma bo przecież coś sterczy poznaje ten sprzęt hahah ,
No cóż trudno , powiem.wam ze trochę mi smutno ze nie będę mamą córki no ale wiem że nie będę żałować ze jestem mamą dwóch synów
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
reklama
Podziel się: