reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciur-ka gratuluję, ja mam dwóch chłopaków w domu i naprawdę się z tego cieszę [emoji5] a w którym tygodniu jesteś? Dzidziunia już dorodna prawie 1kg [emoji1] gratulacje, niech zdrowo rośnie. A jakie miałaś staranka, przed,w czy po owu?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka śliczna dzidzia, super to zdjecie. Ale napewno to były jajka? Sama kiedyś pisałaś ze lekarz Was sprawdzał i pokazywał jakąś część ciała i nie zgadlas co to było :-)

No co wy laski z tego dziewczynki raczej juz nie będzie, nie łudze się - jestem w 25 tyg i widać ewidentne jajka :), ja po twarzy poznalam ze chłop heh , staranka miałam zmiksowane od 5 dni przed owu, do po owu, cały czas się zakwaszałam, sylkiem i lactovaginal em, olejki jakieś dieta,suplementy , widać chyba za mojego musze się wziąć i ten testosteron zbijac ;)

1476625694-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

O jacie faktycznie jajka! Dorodny juz ten chłopak.
Miałam kurczę nadzieje ze sie uda skoro tyle zrobiłaś. Naprawdę to trzeba lajtowo podejść bo to poprostu szczęście trzeba mieć.
Ale akurat trzymam mojego czterowmiesiecznego synka i jest cudowny. Chlopczki to chociaż synusia mamusi [emoji7][emoji7]
Ja będę próbować na moim ingerować także zobaczymy czy to cos da

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka czemu ja takiego widoku u siebie nie zobaczylam ;) my oboje stosowalismy sie do zalecen a i tak sie nie udalo ;) to loteria, zawsze masz 50%niektorym sie udaje wiec mowia,ze zaplanowali, gdyby planowanie dzialalo wraz z iloscia apelnionych czynnikow skutecznosc byla by wyzsza a nie jest, jednym sie uda bez cudowania innym sie nie uda choc spelnia wszystkie czynniki. Dopoki nie wyeliminuje sie plemnikow mesko czy zensko tworczych dopoty zawsze sa szanse 50%/50%
Najwazniejsze, ze sliczny zdrowy bobas :)

Chyba racja i jeśli po prawo to nozka..to ja widzę też siusiaka tam. Albo mi się przewidzialo :-) w każdym bądź razie gratulacje ślicznej dzidzi i podziwiam ze tyle zrobiłaś w planowaniu.

Ciekawa jestem czy u nas w środę siusiak się pojawi :-) będzie śmiesznie :)

reklama
Maran-atha - no czemu ty nie zobaczylas mojego widoku a ja twojego na tym usg [emoji16][emoji23], no
Jak widać chyba trzeba podejść na luzie , ja będę miała jeszcze jedna szanse bo max 3 dzieci chcemy , wiec jeszcze jedna szansa mi została na kiedyś tam ;), hehe

Imama- I widzisz tyle zrobiłam i co z tego jak plemnik męski wlizł :), hehe, do następnych starań inaczej podejde,

Elenaa- tak to noga jedna i druga i jajka tam po prawo u góry [emoji23],

No i normalne że wszystkim się uda zaplanować teraz tylko nie mi hah [emoji16][emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry