reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
u mnie cisza bo mam prblem z dzieckiem.Po kleszczu zrobil mu sie rumien dostal antybiotyk i we wtorek jedziemy do poradni chorob zakaznych.Trzymajcie kciuki zeby to nie byla borelioza :-(...

Millo ja wlasnie tez nie rozumie dlaczego nie z pierwszego moczu. Ja osobiście robiłam z pierwszego z clearblue ale tam w ulotce jest ze wlasnie poranny mocz. A teraz jak czytam o testach owu to ze najlepiej wogole ok 22

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo, Imama- na temat testów owulacyjnych nie robi się ich z pierwszego moczu ponieważ po nocy jest on jakby to ujac zagęszczony i może wam wyjść wynik fałszywie dodatni, dlatego zaleca się robić testy później aniżeli z samego rana, ja polecam robić zawsze o tej samej porze lub w przybliżeniu i minimum dwa na dzień, ja zawsze robiłam kolo 12 i kolo 18-19 , nie wolno też dużo pić przed testem

Andzelisia- trzymam kciuki żeby szybko zeszło , a to pech z tym kleszczem :/

Maziajka - czemu twierdzisz ze lipa w tym cyklu :) ? Czekaj cierpliwie jeszcze jak @ nie ma , czy robiłaś test ? Kciuki trzymam

My jutro rano wizyta doczekać się nie mogę :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale miałam sen..
Śniło mi się ze poszłam na usg. Moja gin robi usg, widziałam bardzo wyraźne twarz dziecka jakby to był film a nie usg. Lekarz sprawdza płeć i dzidziuś mial zacisniete nogi ale wystawal mały siurek góra. Co lepsze gin robi usg i po chwili znajduje drugiego i trzeciego siurka bo to były trojaczki!! Ale sen.

reklama
Do góry