reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
andzelisia
u mnie cisza bo mam prblem z dzieckiem.Po kleszczu zrobil mu sie rumien dostal antybiotyk i we wtorek jedziemy do poradni chorob zakaznych.Trzymajcie kciuki zeby to nie byla borelioza :-(...
Imama
Millo ja wlasnie tez nie rozumie dlaczego nie z pierwszego moczu. Ja osobiście robiłam z pierwszego z clearblue ale tam w ulotce jest ze wlasnie poranny mocz. A teraz jak czytam o testach owu to ze najlepiej wogole ok 22
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Czekajcie dziewczyny każda z osobna ja trzymam kciuki!
Andzelisia trzymam kciuku!
A u mnie pewnie znow dupa:-( jeju ale mi ciezko z tym..
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie pewnie znow dupa:-( jeju ale mi ciezko z tym..
Millo, Imama- na temat testów owulacyjnych nie robi się ich z pierwszego moczu ponieważ po nocy jest on jakby to ujac zagęszczony i może wam wyjść wynik fałszywie dodatni, dlatego zaleca się robić testy później aniżeli z samego rana, ja polecam robić zawsze o tej samej porze lub w przybliżeniu i minimum dwa na dzień, ja zawsze robiłam kolo 12 i kolo 18-19 , nie wolno też dużo pić przed testem
Andzelisia- trzymam kciuki żeby szybko zeszło , a to pech z tym kleszczem :/
Maziajka - czemu twierdzisz ze lipa w tym cyklu ? Czekaj cierpliwie jeszcze jak @ nie ma , czy robiłaś test ? Kciuki trzymam
My jutro rano wizyta doczekać się nie mogę
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Andzelisia- trzymam kciuki żeby szybko zeszło , a to pech z tym kleszczem :/
Maziajka - czemu twierdzisz ze lipa w tym cyklu ? Czekaj cierpliwie jeszcze jak @ nie ma , czy robiłaś test ? Kciuki trzymam
My jutro rano wizyta doczekać się nie mogę
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Elenaa
Dziewczyny ale miałam sen..
Śniło mi się ze poszłam na usg. Moja gin robi usg, widziałam bardzo wyraźne twarz dziecka jakby to był film a nie usg. Lekarz sprawdza płeć i dzidziuś mial zacisniete nogi ale wystawal mały siurek góra. Co lepsze gin robi usg i po chwili znajduje drugiego i trzeciego siurka bo to były trojaczki!! Ale sen.
Śniło mi się ze poszłam na usg. Moja gin robi usg, widziałam bardzo wyraźne twarz dziecka jakby to był film a nie usg. Lekarz sprawdza płeć i dzidziuś mial zacisniete nogi ale wystawal mały siurek góra. Co lepsze gin robi usg i po chwili znajduje drugiego i trzeciego siurka bo to były trojaczki!! Ale sen.
reklama
Miciurka nie robilam testu .Dopiero 10 dpo wiec bezsensu ..ale jakos nie czuje tego..
Elena haha Fajnie tak miec trojaczki za jednym zamachem odchowane.
Elena haha Fajnie tak miec trojaczki za jednym zamachem odchowane.
Podziel się: