reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina to zaciskam kciuki!!!

U mnie jakies jaja:/Ten castagnus to byl chyba blad..oprocz tego ze fajne mam ph i sluz to ten cykl to jakas masakra;/nie wiem czy wkoncu ta owulacja byla czy co..niby o 2 st podskoczylo:/

Załączniki

• Screenshot_2016-10-14-08-26-08.png
    Screenshot_2016-10-14-08-26-08.png
    219,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Millo ciężko stwierdzic czy to była owulacja, bo np 18 i 19 dc miałaś praktycznie taką temp jak masz teraz. Więc nie ma fazy temp niższych i wyższych.

Hejka u mnie 8dpo jeezcze kilka dni i wszystko sie wyjasni mialam dzis isc na progesteron ale chyba nie chce sie dobijac zobaczymy..caly czas jestem przeziebiona...kicham,smarkam:-(.

Co do castangusa ja nic nie zauwazylam ale tempki nie.mierze wiec nie wiem Millo a testy robilas?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz no, cyklu mi nie zmienił, poprzednią @ dostałam punktualnie. Także nie widzę różnicy wielkiej a że owu przyszła wcześniej to i bez castagnusa by przyszla. Dwa dni szybciej to nie żadne rozstrojenie. Nie jesteśmy komputerami. Może owu się przyspieszyla bo byly staranka i czekające nasienie z kilku dni? Słyszałam o czymś takim że nasienie może jakby wywolac...:-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo byc moze byla teraz juz tego nie sprawdzisz chyba ze na progesteron sie przejdziesz.

U mnie dzis 9dpo dobrze ze ten czas tak szybko leci.Juz nie dlugo bedzie wszystko jasne:-)

Ale tu cisza gdzie sie pochwalyscie:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry