reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina to zaciskam kciuki!!!

U mnie jakies jaja:/Ten castagnus to byl chyba blad..oprocz tego ze fajne mam ph i sluz to ten cykl to jakas masakra;/nie wiem czy wkoncu ta owulacja byla czy co..niby o 2 st podskoczylo:/

Załączniki

• Screenshot_2016-10-14-08-26-08.png
    Screenshot_2016-10-14-08-26-08.png
    219,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Millo ciężko stwierdzic czy to była owulacja, bo np 18 i 19 dc miałaś praktycznie taką temp jak masz teraz. Więc nie ma fazy temp niższych i wyższych.

Hejka u mnie 8dpo jeezcze kilka dni i wszystko sie wyjasni mialam dzis isc na progesteron ale chyba nie chce sie dobijac zobaczymy..caly czas jestem przeziebiona...kicham,smarkam:-(.

Co do castangusa ja nic nie zauwazylam ale tempki nie.mierze wiec nie wiem Millo a testy robilas?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz no, cyklu mi nie zmienił, poprzednią @ dostałam punktualnie. Także nie widzę różnicy wielkiej a że owu przyszła wcześniej to i bez castagnusa by przyszla. Dwa dni szybciej to nie żadne rozstrojenie. Nie jesteśmy komputerami. Może owu się przyspieszyla bo byly staranka i czekające nasienie z kilku dni? Słyszałam o czymś takim że nasienie może jakby wywolac...:-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo byc moze byla teraz juz tego nie sprawdzisz chyba ze na progesteron sie przejdziesz.

U mnie dzis 9dpo dobrze ze ten czas tak szybko leci.Juz nie dlugo bedzie wszystko jasne:-)

Ale tu cisza gdzie sie pochwalyscie:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry