reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia jak będę coś wiedzieć to oczywiście pochwalę się...pewnie drugim siurkiem :-)
Choc ostatnio stwierdzilam ze zrobilam duzo i spelnilam wiele tych punktow na dziewczynke, nawet do meza sie smialam z tej lampy solnej, nawilzacza powietrza z jonami ujemnymi, lawendowych swieczek, nawet zapachu do szafy oczywiscie lawendowego :-) Ale jak to malenstwo będzie miało tak piękne oczy jak mój pierworodny to pokocham jak swoje..hehe ;) bo niby wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi a synek urodził się z czarnymi a teraz ma ciemnobrazowe. A zawsze mi się takie oczy marzyly.. a ja mam zielono-brazowe a urodzilam się z niebieskimi.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam kota. ;) Czytałam, że to prawdziwa elektrownia jonów ujemnych. ;) Ale skusiłaś mnie na ten lawendowy zapach. Wystarczy zwykła świeczka zapachowa, czy potrzebne jest coś specjalnego ?
Podobno też działa zapach cytrynowy, grejpfrutowy i pomarańczowy. myślicie, że np. pomadka o pomarańczowym zapachu też podziała ? :)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki ja chora, na antybiotyku infekcja nerek plus coś grypo podobnego :/ także wszystko na raz ,masakra jakaś

Elenaa - ja też z olejkami i lampami solnymi i innymi bajerami - a kiedy będziesz wiedziała płeć :) ?

Jeny to ja się dziwię jak ja w ogóle zaszłam, bo się zakwaszałam lacto, sylkiem i lacibiosem z ph 3,5 wow , I to wszystko na raz po kolei itp itd :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka a jak sprawdziłaś, że masz 3,5 ph, bo na moich paskach jest dopiero od 4 ? Masz jakieś inne ? Mi lactovaginal chyba podnosi, bo bez niego miałam 4,0 - 4,2.

Ja chyba miałam tego ostro za dużo jak patrzę na posty wcześniejszych staraczek. W ogóle śluz się nie dało ocenić. Był 4,7, potem dodawałam dodatkowo itp. A parę miesięcy temu nic nie brałam i miałam 4,2.

Poza 1 cyklem, stosowałam też odstępy chociaż 2 dni.

Ostatnia edycja:
Miciurka w środę idę na usg genetyczne. Trochę mam stresa bo pobierze mi cytologie a nie lubię jak mi tam grzebią w ciąży bo boję się jakiegos plamienia i mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok, ze zobacze jak skacze. Może wstepnie powie mi płeć bo to będzie 13tc+2. Ale też nie mam zamiaru jakoś dopytywac jak nie będzie pewna. Ale może jak zrobi jakieś dobre ujęcie to sama ocenie.
A Ty kiedy masz kolejne usg?

Arya to baw się dobrze i uważaj na maleństwo ;-)

Polcia - miałam na myśli ze się zakwaszałam lacibiosem które ma ph 3,5 :) , oprócz tego jeszcze sylk i lactovaginal

Elenaa- ja też mam w środę usg :) , u mnie już 21 tydzień ! Łał

Kiedy ? Jak :) ?!

Arya- udanego urlopowania :) !

reklama
Hej laseczki ja chora, na antybiotyku infekcja nerek plus coś grypo podobnego :/ także wszystko na raz ,masakra jakaś

Elenaa - ja też z olejkami i lampami solnymi i innymi bajerami - a kiedy będziesz wiedziała płeć :) ?

Jeny to ja się dziwię jak ja w ogóle zaszłam, bo się zakwaszałam lacto, sylkiem i lacibiosem z ph 3,5 wow , I to wszystko na raz po kolei itp itd :)

Widocznie partner ma mocne plemniki[emoji6]

Do góry