reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ellise nie poddawaj się wszystko jest możliwe!! Mojego męża bratowa po utracie córki w 24 tygodniu ciąży i 5 latach starań ma 4letniego synka (miesiączka raz na 4-5 miesięcy) ! Nikt nie powinien Ci odbierać nadziei.

Ja dostalam okresu więc celowanie zaczyna się od nowa:-) jestem pełna nadziei.

PannaMyszka zobaczysz jak czas szybko zleci. Juz się tego określania nuba doczekać nie mogę! Myślę ze będziesz miała córeczkę:-)

reklama
Tynka kurcze zazdroszcze Ci ze juz dostalas @ przynajmniej juz leci Ci nowy cykl ja jeszcze musze poczekac czt, pt powinnam dostac. Ile u Ciebie trwal cykl?
Panna Myszka mysle ze kolezanka Ci zazdrosci ciazy i w ten sposob probuje Ci zepsuc ten cudowny okres oczekiwania wredota nie lubie takiego czegos, mi z synkiem tez jak tylko sie dowiedzieli ze jestem w ciazy ze to na 100% chlopiec bo w rodzinie sami chlopcy. Nie sluchaj nikogo, ciesz sie ciaza to najpiekniejszy okres pomimo nudnosci i wymiotow;-)Tez nie moge sie doczekac jak bedziesz podgladac nuba

Ostatnia edycja:
Elisse nie zalamuj sie kochana... zycze Ci tego cudu z calego serca... nie poddawaj sie i nie trac nadziei, wroc do nas jak odpoczniesz psychicznie i oswoisz sie z tym co powiedzial lekarz bo to pewnie jego slowa tak Cie podlamaly... &&&& za Was

Magic mój cykl trwał 27 dni. Równo 14 dni po owu dostalam okresu czyli dziś. W sumie to też się cieszę bo juz mam nowe nadzieje na nowy cykl:-)

elisse No nie, nie możesz się poddać... zobacz ja tez powiedziałam że jeśli kiedykolwiek okaże się że mam zespoł antyfosfolipidowy to nie będę miec dziecka- po prostu nie czuje się na siłach i juz, nienawidze zastrzyków od małego, a widok igły mnie przeraża- daj sobie pare dni, poukładaj sobie wszystko w głowie . Pamietaj że granica jest tam gdzie kończy się nadzieja, a nadzieje trzeba mieć- choćby ten 1% . Wiesz że ile możemy to pomożemy Ci , zawsze możesz się wyżalić i ruszać do boju z zdwojoną siłą. Nikt nie ma prawa odbierać Ci marzeń. Mi tez lekarz powiedział od razu w tamtym roku- że nie chce mi skrzydeł podcinać ale mówi mi z góry że się nie uda.....Nie słuchałam.... nie udało się....ale teraz walcze dalej.

Tynka Kciuki za nasz kolejny cykl &&&&&&&&&

Tynka & & & za nowy cykl.
Elisse kochana nie załamuj się. Będziemy cie wspierać co do płci to ja też nie planuje. M się nie zgodzil. W tym cyklu jak się uda Przytulanie będzie będzie w SB rano a to jakieś 2 dni przed owu. Dziś po północy tez były ale za duży odstęp.
Tyle kochana. Może jak napiszesz nam co się stało to będzie Ci lepiej?

Dziewczyny ja raczej jestem zdrowa. Mój M odebrał wyniki badań. 99 % są uszkodzone. Diagnoza teratozoospermia. Dobrze, że chociaż te suplementy powinny mu pomóc choć trochę. Nam pozostaje tylko cud. Inseminacja, in-vitro.

Elisse moja znajoma miala podobna sytuacje, nawet kilka razy startoeali do in vitro i nic a tu przed kolejnym podejsciem do in vitro bach ciaza a pozniej kolejna. Wiec sorka dla lek. ktorzy daja 1% niech se go wsadza w d... Z tego co sie orientuje ta para lykala cosik na wzmocnienie, czasami bad trzeba powtorzyc kilkakrotnie. Wiem tez ze pojawily sie badania udawadniajace ze czeste przytulanko eliminuje ilosc uszkodzonych plemniczkow. Takze nic straconego

reklama
Do góry