reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pannamyszka tak, jestem z małopolski, ale nie miałam nigdy innego nicku,
zawsze jestem pod tym

Ale to ja miałam inny nick...usunęłam konto i założyłam nowe.
Pisałaś do mnie w sprawie zdjęć ;)

Szkoda że Piranha już się tu nie udziela...
Chciałam podsumować:
Dieta dziewczynkowa od 4 tygodni (dużo, dużo nabiału)
Łykam kwas foliowy, mg, ca (w postaci cytrynianu) BComplex, wit. C
Kupiony Rphresh, zamówiony Sylk
Ph cały czas w nie większe niż 4,0
Śluzu mało, suchy

Czy robię coś źle? Mogę coś poprawić?

Ostatnia edycja:
reklama
O widze ruch sie zrobił :)
Asioch gratuluje ciąży
Masz jakieś przeczucia co do płci ? Czy robiłaś cos w tym kierunku ?

Małe liski ok wspolczuje tfu tfi kolek , moze spróbuj zmienić dietę . To najczęstszy powód .
My mamy sie dobrze rośniemy śmiejemy sie z głosem ha ha ha ImageUploadedByForum BabyBoom1432156738.000376.jpg
Nawet wydobywa dźwięki a r k h szok jest tak silna że mamy unaw z niej nie samowity :)
Mało płacze ale jak chce jeść to 0 cierpliwości ;) ciągniecie za bluzkę i mam dać jeść :)
czasem tez jak chce w innej pozycji leżeć :)
Pozdrawiam

Czy ktoś wie co słychać u Krystianmartin i niuski ?

Maggie odpoczywaj póki mozesz ;)

Aljul to okrutne ale wiesz co sie stało ? Dlaczego obydwoje ???
To jest okropne , brak słów

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432156738.000376.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432156738.000376.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Matik maleńka jest prześliczna - ja cały czas patrząc na jej zdjęcia mam wrażenie że ona jest już starsza:tak:
Niestety ten chłopak nie poznał przyczyny śmierci żony i córeczki - ona źle się poczuła któregoś dnia i pojechali do szpitala - tam dostała zastrzyk i po kilku godzinach było już po wszystkim - sprawą zajęła się prokuratura - mój M dowiedział się o tym wszystkim z tv

Maggie
odpoczywaj teraz ile się da

PannaMyszka chyba i ja Cię kojarzę - w sensie że pisała kiedyś z nami dziewczyna która zajmowała się fotografią - tylko nie mogę przypomnieć sobie Twojego starego niku

hej
Pannamyszka, pisałam na pewno w sparwie zdjęć, to byłam ja,
przypomnij mi prosze robisz sesje noworodkowe? i jak możesz napisac to tutaj
albo na pw gdzie dokładnie mieszkasz, chodzi mi o to czy daleko ode mnie,

hej
Pannamyszka, pisałam na pewno w sparwie zdjęć, to byłam ja,
przypomnij mi prosze robisz sesje noworodkowe? i jak możesz napisac to tutaj
albo na pw gdzie dokładnie mieszkasz, chodzi mi o to czy daleko ode mnie,

Kate robię sesje noworodkowe, ale dojeżdżam do domu klienta. Mogę na pw wysłać moją stronę? Zmieniałam nick bo mnie rodzina wyśledziła i nie chcę żeby się to powtórzyło ;)

PannaMyszka chyba i ja Cię kojarzę - w sensie że pisała kiedyś z nami dziewczyna która zajmowała się fotografią - tylko nie mogę przypomnieć sobie Twojego starego niku

Pisałam dokładnie rok temu, ale potem wyszły przeciwwskazania do ciąży :) w międzyczasie usunęłam konto i założyłam nowe

Ostatnia edycja:
Kate ładne imiona :)

Maggie2205 też miałabym dylemat z imieniem :D

magda1609 ja to nawet sobie książkę z przepisami Tamary tłumaczę :D żeń-szeń jak najbardziej jest wskazany. Ja już mam wszystko opanowane do perfekcji, więc w sumie podchodzę już na luzie do wszystkiego.

92Tynka92 dla mnie jest najważniejsze, żeby w ogóle się udało. Jeśli będzie chłopczyk to super :D A jak będzie dziewczynka, to widocznie tak ma być. Ogólnie dużo białka, l-karnityna, która jest w odżywkach sprzyjają chłopcu. Tylko nie można przedobrzyć :) Nie ma co brać wspomagaczy na zapas, skoro wcześniej nie miałaś problemów.

asioch gratulacje :)

marzycielka86 może dzięki lekom uda się za pierwszym razem. Ja mam dopiero 2 lipca wizytę w poradni i pewnie mi dopiero zrobią badania.

małe liski pamiętam jeszcze to chodzenie po ścianach :D pewnie za kilka miesięcy minie.

PannaMyszka a jakie masz to ph konkretnie? To jeszcze trochę i powinno ph się zmniejszać.

matik jaka ona słodka jest :D

Dziewczyny cos mialam problem z wysylaniem postow nie wiem moze to przez to ze z komorki. Mam pytanko ktora z was zaczyna staranka w lipcu bo wiem ze Airfix przelozyla chyba na sierpien po wizycie. A i czy po miecie tez wam sie chce tak czesto siusiu, mi wystarczy 1szk.

reklama
PannaMyszka a jakie masz to ph konkretnie? To jeszcze trochę i powinno ph się zmniejszać.

PH ciągle 4,0
Dzisiaj ból jak na miesiączkę, biegunka, mdłości, ph 4,0 test owulacyjny bardzo pozytywny, śluz lepki, kremowy, lekko żółty...jutro ma mi przyjść Sylk....aż mnie korci żeby już dzisiaj coś się postarać :D

Do góry