reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

elisse nie licze na to aby sie udalo za pierwszym razem.zreszta sama pani doktor mowila zebym sie nie ludzila ze sie uda za 1 razem.

Magic ja zaczynam pierwsze starania w czerwcu ale lipiec mysle ze bedzie juz takim 100% cyklem staraniowym :-)

Dziewczyny nawet mnie nie straszcie ze moze mnie tu ktos wysledzic:szok: Nikt oprócz Was i meza nie wie ze staramy sie o corcie...

Ostatnia edycja:
reklama
elisse nie licze na to aby sie udalo za pierwszym razem.zreszta sama pani doktor mowila zebym sie nie ludzila ze sie uda za 1 razem.

Magic ja zaczynam pierwsze starania w czerwcu ale lipiec mysle ze bedzie juz takim 100% cyklem staraniowym :-)

Dziewczyny nawet mnie nie straszcie ze moze mnie tu ktos wysledzic:szok: Nikt oprócz Was i meza nie wie ze staramy sie o corcie...

Marzycielka....mnie wyśledzili bo potem pisałam w "dzieci urodzone w ....." kilka razy padło imię syna, i męża....i tak mnie znaleźli. Bez podania lokalizacji imion dzieci itp. ciężko będzie wytropić ;)
No to razem staramy się w czerwcu i też o dziewczynkę :-D

Marzycielko i Panna myszko no to moznaby powiedziec ze razem zaczynamy mam nadzieje ze uda nam sie w pierwszym cyklu i to jeszcze z wymarzona plcia

Marzycielko i Panna myszko no to moznaby powiedziec ze razem zaczynamy mam nadzieje ze uda nam sie w pierwszym cyklu i to jeszcze z wymarzona plcia

Że tak powiem....u mnie musi się udać. Od sierpnia do kwietnia 2016 mam przerwę z "poważnych" zleceniach, za to w maju 2016 już muszę być na chodzie i wrócić do pracy. Zostały mi 2 tygodnie do @ i tak mi się dłużą....że chyba bardziej nie można.
Fajnie że będzie nas 3 starających, no i Airfix może dołączy?

asioch Gratuluje !!! Daj koniecznie znac po usg jak będziesz cos wiedziała kto zamieszkał w brzuszku? Czy wspomagałaś się jakoś co do konkretnej płci?

kate.. Oba imiona śliczne :)

Magic Ja zaczynam w lipcu ;) 22 lipca powinien sie zacząć cykl staraniowy :)Miałam starac sie w czerwcu ale z uwagi na ta sierpniową wizytę przesunełam starania na lipiec :)

Matik Ale słodkości :*

Male liski :*

Matik, śliczna córunia :-) Gratuluję pięknego maleństwa.
Staraliśmy się 3 dni przed owu, bez O. Mąż był wyganiany do gorącej kąpieli+osłabianie plemników codziennym seksem ;-)
I moja dieta nabiałowa ;-)

A czy słyszałyście o beta hcg świadczącym o płci? Tzn dokładnie chodzi o przyrost beta hcg. Podobno jak jest większy niż dwukrotny w ciągu 48 h to zwiastuje dziewczynkę?

A czy słyszałyście o beta hcg świadczącym o płci? Tzn dokładnie chodzi o przyrost beta hcg. Podobno jak jest większy niż dwukrotny w ciągu 48 h to zwiastuje dziewczynkę?

Piranha pisała to kilka razy na początku (wertuję wątek od początku i zapisuję wszystko co sprawdzało się w przypadku dziewczynek) :-D:-D
Gratuluję bardzo asioch i zazdraszczam! Zresztą, nawet jak u mnie będzie chłopiec to i tak będę potwornie szczęśliwa :tak:

Matik śliczna córeczka, wygląda na starszą :-)

Asioch
z przyrostem bety nie ma co się sugerować, Vivienka też miała dużą betę i ma chłopczyka

reklama
Magic,PannaMyszka to trzymam kciuki za owocne starania :tak: Ja narazie ze spokojem podchodze do 1 próby,bardziej chce sie zorientowac i wylapac kiedy bede miec owulke po Clo.:-)

Cocinella co się dzieje z Toba?Dlaczego nic sie nie odzywasz?

Do góry