reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katriina Ja na szczęście już mam za soba wizytę Panów i decydowanie gdzie co ma być :) takze wszystko mam juz poznaczone sprayem , czekam az zaczną kuć ;) no i ile mnie podliczą- mniej wiecej wiem, ale pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak wyjdzie inaczej ;)

Małe liski gratulacje !!! Dużo zdrówka dla Was. Małgosia to moja imienniczka. Czekamy na zdjęcia malutkiej :-)
Airfix trzymam kciuki za środową wizytkę, oby Ci się wszystko ułożyło jak najlepiej
Gorgusia masz ślicznych chłopaków a mamusia też wygląda kwitnąco
Zakręcona to nabijasz kilometry, super trzeba korzystać z pogody i przy okazji formę złapać
Matik to teraz Twoja kolej, trzymam kciuki !!!

małe liski GRATULACJE!!! :-) Dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domku :-)

Airfix ja rowniez trzymam kciuki za wizyte,żeby wszystko było w porządku. Musi być ok:tak:innej opcji nie ma:-)

Hej babeczki.

Małe liski wpadam z gratulacjami!!! :) Trzymajcie się zdrowo, buziaki dla wymarzonej córeczki! Wracaj szybko do siebie.
Matik Ty już o krok od spotkania ze swoją kruszynką &&&& za szybki poród!
Gorgusia rzeczywiście wyglądasz super a Antos sliczny chłopczyk.

Ilaczek, Maran, Kate, Maggie
mysle o was i przesylam buziaki :*

Przy okazji witam nowe forumowiczki, zycze owocnych staran i sukcesów w planowaniu :)

Piraniu jeśli zaglądasz sciskam Cie mocno i pozdrawiam goraco :)

Airfix &&&&&& za Ciebie, powodzenia z budowa, dużo sil i wytrwania &&&&
Daria a Ciebie ja również strasznie podziwiam, ja więcej dzieci na pewno nie planuje heh chyba ze się zdarzy. Natan faktycznie nie wygląda na wcześniaka, mieliście wiele szczęścia ze on tak szybko nadgonił rówieśników naprawdę. Mój tez lobuzuje na całego, nie nadazam za nim zupełnie. Panie w zlobku mowia ze jak ida na plac zabaw to Michal w niczym nie ustepuje 2 latkom haha. Po podwórku gania, w piaskownicy i w wannie czuje się jak ryba w wodzie. Wiec te dwie czynności zawsze koncza się mega darciem. Ale z Zuza mialam to samo, nigdy dosyć wody i piachu.

Pozdrawiam!

reklama
Małe liski GRATULACJE!! Szybkiego powrotu do formy.
Airfix powodzenia na badaniach. Z tą budową zazwyczaj lekko nie jest.
Matik już niedługo przywitasz swoją księżniczkę :)
Kate dobrze, że objawy ciążowe chociaż lżejsze są.
Ilaczek, maggie jak się czujecie?
maran ciekawe kto tam u Ciebie siedzi :)
Elmo chyba większość dzieci lubi wodę i piasek ;)
Zakręcona 12 km? Wow. Tyle to ja od czasu do czas chodziłam jedynie.

U mojej córeczki bunt dwulatka w pełni, więc po całym dniu padam i nie mam na nic siły.

Do góry