iweet84
Fanka BB :)
roszpunka maggie zgadza się. z jakiegoś powodu każda z nas weszła na to forum. ja również bardzo pragnęłam córki zanim zaszłam w ciąże, nie wiem czemu teraz nastawiam się na chłopca, może właśnie po to żeby nie odczuć rozczarowania. Zanim zaszłam w pierwsza ciąże też chciałam córkę, ale bez presji, stsowalismy metodę Shettlesa ale jak 3 miesiące nie wychodziło to po prostu zaczeliśmy starać się o dziecko i zaskoczyło za pierwszym razem. Jak tylko zaszłam w ciąze to odrazu pomyślałam że fajnie by było jak by był chłopiec (zresztą czułam że to syn) wszystkim wookoło mówiłam że chcę synka, podobały mi się tylko chłopięce ubranka (na róż nie mogłam patrzeć). Teraz wszyscy wiedzą że chciałam córkę (nawet imię już miałam wybrane) i chciałaby ubierać moje dziecko w te słodkie różowe sukieneczki (które teraz nagle zaczęły mi się podobać). Jednak w moim przypadku jest tak że bardziej zawiedziona byłabym gdybym miała 2 córki niż 2 synów, ale to może dlatego że mam już swojego synka i nie wyobrażam sobie życia bez niego . Chłopcy są cudowni i o wiele bardziej podobają mi się ubranka dla chłopców. Co nie zmienia faktu że chciałabym mieć teraz córkę
piranha życzę zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków
kate samopoczucie do bani. rano nie męcza mnie mdłości, ale za to strasznie mi słabo i mam zawroty głowy, potem mi przechodzi i przychodzą mdłości do samego wieczora
piranha życzę zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków
kate samopoczucie do bani. rano nie męcza mnie mdłości, ale za to strasznie mi słabo i mam zawroty głowy, potem mi przechodzi i przychodzą mdłości do samego wieczora